Nathalie.Anna

Sköna söndagar!

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat på riktigt läsa igenom boken Liam igen och ska citera lite från den:

- Jag sätter ännu ett streck på väggen och undrar hur länge det är möjligt att vara instängd här utan att bli tokig. Ibland på kvällarna hörs skrik från de andra cellerna i korridoren. Kanske är det ytterligare en som försökt ta livet av sig.  Tidigare haar jag sett en naken man släpas iväg längs korridoren mellan två plitar sedan han försökt hänga sig i duschen med hjälp av en handduk, men misslyckats.

Idag så händer det inte så mycket. Ska städa mitt rum och kanske ta ett lååångt bad och bara rå om mig själv. Spela Michael Jackson på högsta volym och sheaka lite ^^

Läste förresten på aftonbladet att Mikael P hade blivit anklagad för att ha misshandlat en kille som råkat gå in i honom när han skulle på krogen. Människor kan göra vad som helst för att "bli kända". Tror knappast att Micke smällde till den killen bara sådär. Finns nog många människor och fans som kommer fram tilll honom o försöker med saker så tror inte han blir förbannad för en olycka. Jösses, sluta anklaga honom för en massa hela tiden!!.

Fick två nya bilder av Max från flyget i Norge i somras :) (Skickar med dem)

Kraam
!

Nell ?!?

Kategori: Allmänt

Igår så var det en väldigt trevlig dag :) Först var det ju skola o "volleyboll" och sen träffade jag Daniel för en promenad på kvällen :) ^^ Sen efter det så fick jag besök igen o fasiken vad kallt det var ute vid den tiden. Uscha! Började läsa igenom boken Liam igen igår innan jag skulle sova. Riktigt bra början på den boken ^^
Jag hann oxå se det sista avsnittet av Top Model säsong 4 :).

Idag så har jag försökt hitta något ställe som säljer filmen Nell med Jodie Foster och Liam Neeson, men det verkar dödsdömt. När jag väl hittade filmen på discshop.com så var det utan svensk text och då känns det lite onödlgt. Men nu får jag försöka ladda ner den istället, det ska väl inte vara så jäkla svårt!. Tydligen så är det rally här idag med så går man ut så åker det bila på vägarna som aldrig förr :/.

Längtar till Håkan <3

(Skickar med en bild av Naima, vinnaren av Top model)


Kraaaam
!Freeeedag!

Kategori: Allmänt

Idag var det kortdag i skolan, första lektionen var det samhäll och då hade jag privat samtal ;) med Marcus :D där vi pratade om vad jag har gjort som inte resten av klassen har gjort o sånt. Sen efter det så hade vi arbetsmiljö och säkerhet och där redovisade vi det vi skrivit om skolans miljö. Slutade vid halv tolv och då gick jag med Johanna ner till stan där vi åt lite och sen gick o mötte Tim. Sen gick vi tillbaka till skolan och satte oss o hjälpte Johanna med hennes matte och pratade lite skitsnack :) Sen stack jag o Johanna hem till henne och hämtade träningskläder och sen stack vi på volleybollen.

Idag så blir det att ta en promenad och sen kolla på E.R. kanske :P ^^ Sen plugga och skriva boken som faaaaaaaaaan!

Kraaaaaaaam!