Nathalie.Anna

Dirty dancing all over!

Kategori: Allmänt
Tjao!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, skrev nog senast i torsdags tror jag. Ja, vi kan ju konstatera att tiden går fort när man har roligt. Mitt internet har varit okkuperat sen i fredags kväll med av en bror och hans kompisar som skulle lana med varandra. :)

Sammanfattning av helgen

Fredag: Först var det skola som vanligt. Vi var på brandstationen och lärde oss om elder och att släcka de b.l.a och jag tror att det var en väldigt givande utbildning att gå på och få testa lite och veta hur man ska reagera vid eldsituationer.
Efter det så fick jag skjuts av Lindas mamma in till Överby för att där shoppa lite kläder med mamma som slutar tidigare på fredagar. Hittade b.l.a en klänning och en lång kofta som man kan ha som både klänning och tröja och sen köpte jag också smink och hårfärg - foxy brown blev det denna gången.
Sen gick kvällen åt till att plugga sjukvård och bara fördriva tiden med mina älskade serier faktiskt och sen efter att Pontus spelat klart på Jonslundsdiscot så kom han hit och sov med mig <3 Helt fantastiskt underbart var det att få mysa med dig en extra natt.

Lördag: Vaknade jag upp med Pontus vid min sida som skulle dra rätt tidigt för han skulle på middag med hans syster, men det brukar ta en stund både för mig och han att komma upp ur sängen.
Sen vid fyratiden kom Linda och vi började färga håret på varandra och bara tjejmysa och prata tjejsnack. Vid 8 tiden kom Amanda och då började förfesten med goda drycket, gott sällskap och god skiva på cd-spelaren - GES. :) Jag och Amanda sjöng för våra liv medan Linda åt chips och tyvärr inte kunde en enda låt på den skiva som vi kan utantill från barndomen.
Sen bar det iväg till Kronan och feeeest och där träffade vi b.l.a e par väldigt fulla tyskar(?) som dock var väldigt trevliga och vi träffade också Karolina, Camilla, Simon och Malin och det var väldigt trevligt. Vid 24 tiden kom min älskling och då började jag känna mig hel igen, känner mig hel med honom!
Vi dansade till låten "I have the time of my life" från filmen Dirty dancing och han gjorde upplyftet med mig och då kände jag verkligen att han älskaar mig. Alla kollade på oss och jag kände hru det värmde till i hela kroppen och jag vet att du är min älskling. Älskar dig hur mycket som helt, det minnet kommer jag alltid att bära med mig!
Efter Kronan så stack vi hem, jag, Linda och Pontus och sov en stund hemma hos mig. :) Innan dess hade vi suttit och pratat en lång stund och det var hur mysigt som helst. Btw Linda, nästa gång hittar vi en riktig pudding till dig ;)

Kraaaaaam!

Torsdags dag!

Kategori: AllmäntHeeeey darlings!

Idag har det vart skola som vanligt. Haft två lektioner och på svenskan så pratade vi mest om språkförändringar i svenska språket. Sen hade vi historia där det var kallabalik idag, herregud säger jag bara! Alla pratade i mun på varandra och tillslut så sa läraren till oss att vi var så jävla omogna, så vi blev utslängda - Hela klassen! Han var knepigare än vanligt idag läraren. Han blev förbannad på Tim för att han frågade om vi inte kunde få instuderingsfrågor till provet och han blev arg på Simon när han sa att han hade bråttom efter att vi blivit utslängda. Herregud, det är ju en termin kvar med honom också.
Nu är jag hemma iaf och är sjukt trött, men måste trots det plugga sjukvård och sen packa lite grejer inför studiebesöket på brandstationen imorn ^^ Får se hur det blir, förmodligen tråkigt och jag vill inte lukta rök när jag ska shoppa kläder med mamma efteråt.

Nu blir det till att plugga sjukvård resten av dagen och sen kanske äta någonting med, se ett avsnitt av Gilmore girls hur låter det? <3

Slutar dagens inlägg med att säga att jag älskar Pontus <3 Min darling!

Kraaam

Underbar kväll och natt igår <3

Kategori: AllmäntHeeeellu

Sssscccch och lyssna: Dancing in the dark - Jessy.

vad har jag gjort på senaste tiden?

Igår var det skola som vanligt. Var ju iofs inte en helt vanlig dag i skolan, vi hade tre timmar HLR (hjärt och lungräddning) på eftermiddagen. Repetition från förra terminen och det kan nog vara bra för alla att träna sig lite faktiskt ^^ Sen på kvällen, vid sex typ så kom älsklingen hit och vi kollade på film. Vi såg "Funny games" med b.l.a Naomi Watts och den var faktiskt bra och riktigt cool i vissa scener. Lite ovanliga grejer som hände, som i slutet då den elaka kollar in mot tv-tittarna och säger typ "har du några ägg hemma?", riktigt creapy. Då fick faktiskt Pontus hålla för ögonen för mig, han har grymt läskiga ögon han i filmen.
Måste bara berätta om en sak som jag tycker var urgullig imorse när vi vaknade. Jag o Pontus vaknade och hade katten sovandes på min mage och det gjirde redigt ont för hon klöser väldigt mycket på mig och då försöker Pontus få bort katten genom att ta fram sin hand och då biter ju katten han ist. O jag säger åt han att inte göra så, då svarar han typ
- Men hon gjorde ju dig illa! typ som att det var jättehemskt :) Herregud vad underbar han är!
Jag vet att om det är någon som gör mig illa så bryr du dig verkligen och kommer att göra allt för att det ska bli bra igen. Jag älskar dig Pontus <3

Idag vaknade jag som sagt upp med Pontus, det bästa sättet att vakna på :) Sen har hela dagen gått åt till att skriva klart en uppsats i arbetsmiljö och säkerhet och sen läsa igenom historialäxan och kvällen blir till att läsa på till sjukvårdsprovet. Mitt liv består just nu av oändlig kärlek till Pontus och pluggande som fan!

Kraaaaam!