Nathalie.Anna

Heelg :)

Kategori: Allmänt

(GAMMAL BILD)

Ja, dagen igår började med att jag åkte till Trollhättan för att shoppa mig en svart klänning till Lipz på kvällen. Sen stack jag till mammas jobb och åkte med henne hem, skulle ju egentligen "mellanlandat" hos Majvor (min frisör) på salong knuten men hon hade blivit sjuk så jag fick en tid klockan 12 imorn ist. :)

När jag kom hem ringde jag till Amanda och kollade med henne när vi skulle återvända till stan igen för att festa. Så klockan 20 drog vi iväg för fulla muggar ^^ hehe! När vi kom fram så mötte vi Tim, Linda och Julia på grillhouse, men vi drog till Lipz ganska tidigt för att det var sjukt mycket folk. Vi fick stå i kö i nästan 1,5h och sen när vi väl kom in så var det jättemycket folk och helt enkelt inte lika peppande på fest efter att ha stått och frusit i en kö så länge. Vi gick vid tolvslaget typ och då hade det börjar snöa lite, vi drog till grillhouse och där mötte vi några nossebroare, trevligt trevligt ^^ Sen träffade vi Ludvig där också, mysigt. ^^ Hann tyvärr inte prata så mycket, men får slå han en signal ikväll. Jag fick tag på P:s telefonnummer på något vänster ;)
Sen drog jag o Linda hem till henne, o låg o pratade en lång stund innan vi somnade.

Sen imorse så hade jag ställt klockan på halv 8 då min buss gick 10 i ^^ och hem kom jag ju iaf, vid 9 typ.Resterande av denna dag blir till att ta det lugnt, kanske plugga lite och sen se en skräckfilm ikväll med ^^

Kraaaaaaam   -Nathalie-

Peeeeppad!!

Kategori: Allmänt

Vem är peppad inför Lipz imorn? Naaaaathalie is :D^^

Idag har det vart en väldigt mysig dag. Har vart i stan tillsammans med Linda och Tim o shoppat kläder. Vi köpte b.l.a en vinterjacka till mig och en mask till festen imorn ^^ ångrade mig dock att jag inte köpte den underbara klänningen jag kollade på. Sen efter att vi kollat på det vi skulle kolla på så gick vi o åt lite också, det var faktiskt mysigt att bara sitta och prata och äta tillsammans. Tycker om er <3

Nu blire till att kolla kläder inför imorn. träna lte och sen ta det lugnt ^^

Första dagen på lovet ^^

Kategori: Allmänt

Alltid lika skönt med lov, höstlov, vinterlov, jullov, sportlov och sommarlov. ^^ Det finns ingen bättre känsla än den att känna sommarlovskänslor. Just nu sitter jag här med höstlov och det är inte alls lika kul som sommarlov, vet inte om jag är ett sånt stort fan vad hösten iaf. Det regnar och blåser hela tiden och så fort man tittar ut så blir man genomblöt. Det bästa är ju att halloween närmar sig och då kan man krypa ner i soffan med en filt och sina bästa kompisar och se skräckfilmer hela natten lång. :)
På tal om vädret så pratade jag o pappa senast igår om att det kommer att förändras mer och mer i vädret här där jag bor. Han tror att det kommer att bli som i england, att det alltid regnar och att det inte kommer att existera snö i denna delen av landet så länge till. Jag vill inte ens tänka tanken på att iaf kunna hoppas på en vit jul ^^

Vad har jag gjort denna första dag på höstlovet då?
Jag vaknade upp vid halv tio, helt tyst i huset. Mamma och pappa jobbar och lillebror är i Danmark på konfiramtionsresa. Saknar honom faktiskt, långt kvar till onsdag. JAg hade drömt knepiga drömmar inatt, om David så det kändes inte alls bra när jag vaknade och fortfarande hade dem konstiga tankarna i huvudet.
Under dagen så har jag pluggat lite på historiaedovisningen om kläderna på medeltiden och inför provet på medeltiden. Jag har också tagit en promenad och börjat se serien "oskyldigt dömd" med Mikael Persbrandt <3 har tyvärr inte kunnat se den på veckodagarna då jah istället har pluggat. Resten av dagen och kvällen blir väl till att plugga lite på projektarbetet och kanske gå igenom historian en gång till. Sen ska jag se Boston tea party med Filip och Fredrik ikväll med.

Ringde till körskolan idag med och beställde en tid där den 10e december så nu e det gjort, ett steg framåt på den punkten. Sen så fyller underbara kusinen Mikaela år idag. Grattis älskling <3 Skickar med en bild på henne.


Kraaaam!