Nathalie.Anna

Kort dag idag. :)

Kategori: Allmänt

Ja idag var det en extremt kort dag i skolan. Klockan 8 hade vi en lektion med "Människan socialt och kulturellt" och där kollade vi på en film hela lektionen och sen efter det så gick vi på en föreläsning på Innovatum :) Den handlade om "Människan / Maskinen", väldigt intressant om kloning och sådant liknande.
Efter föreläsningen gick vi tillbaka till skolan o där stod pappa och farmor och väntade på mig, farmor sov här hemma inatt. Så vi åkte till farfar på Näl och hälsade på, det är jättehemskt att se han så sjuk. Men som tur är så skojar han och sådär trots att han egentligen inte orkar. Älskar dig farfar <3

Nu när jag är hemma blir det att plugga naturkunskap, sjukvård, MSK och historia, så jag har att göra om man säger så ^^
Ska försöka ta hand om min lilla mamma som är sjuk oxå, hon skulle ta blodprover idag på jobbet och blev jättesjuk efter det (både lite blodrädd och spruträdd)

Saknar dig Phille. :)Kraa
am

Underbar helg och nu blire skola igen.

Kategori: Allmänt

Ja, nu har jag äntligen kommit igång lite med naturkunskapen. Det var en del sidor men iom att det är ungefär tre veckor kvar till provet så delade jag helt enkelt upp sidorna på de veckorna. Så denna veckan blir det mycket fotosyntes, cellandning och olika bergarter och lite om havets kretslopp.

Utvärdering av helgen:
Torsdag: Jag drog till Philip i Göteborg direkt efter skolan. I skolan hände det inte så mycket, vi provade ut studentmössos dock och hade en lektion i svenska och sen var det hemgång. När jag kom till Philip så gick vi en långpromenenad i det fina vädret vid vattnet och bara pratade. :) Sen lagade vi lite mat och bakade en pannkakstårta till hans födelsedag ^^ Sen fick jag oxå träffa hans kompis Micke, det var mycket trevligt!

Fredag: Philip skulle jobba så jag sov länge och sen pluggade jag naturkunskap, sjukvård och lite historia hela dagen. Sen när han kom hem så började vi smått laga lite mat inför kvällen. Vi handlade lite och bara mös med varandra. :) Myspys! Sen på kvällen så kom hans familj och närmaste, så jag fick träffa de för första gången. Det gick finfint ^^ Mycket trevlig familj!

Lördag: På förmiddagen stack vi till Ikea för att handla lite till Philip innan festen. Han skulle ha en balskål och lite sånt och sen skulle Micke och hans dotter handla lite oxå. :) Sen kom Philips kompis Daniel för att hjälpa till att förbereda festen på kvällen med lite karaoke och myspys. Festen blev jättebra, vi hade gjort små snittar med kött och grönsaker och en jättegod bål som blev lite väl spetsad på kvällkvisten dock. Sen pratade jag med underbara kusinen Rebecka och sa att hon skulle komma med på festen och det gjorde hon och det blev skitkul. :) Askul att du kunde komma och du får komma alltid nu tycker jag <3

Söndag: Vi tog det vara lugnt och kollade på Macken, Dirty Dancing och Coyote Ugly. Philip skulle på danskurs på kvällen och när han kom hem skulle han lära mig ett par steg. Det är kul att både jag och han älskar att dansa. Rytmen finns där hela tiden. :) Det var riktigt kul...Kraaam

Underbara fredag :)

Kategori: Allmänt

Japp, nu sitter jag här hemma hos Philip och myser i min ensamhet. Igår så kom jag hit på kvällskvisten och då började vi direkt med att laga lite mat och baka lite till kalaset idag :) Dock så är ju jag e katastrof i köket, men jag börjar bli bättre ^^ Sen efter det så gick vi en långpromenad vid vattnet i skogen, jättemysigt :)

Idag så fyller Philip år och det blir kalas för hela slanten och imorn blire fest för han med hans kompisar ^^

Jag funderar på vad jag ska göra med sms:en som jag tänkt på under dagen. Det är ett tufft beslut och det ena verkar mer lockande än den andra. Vill ibland att det ska som förr i vissa aspekter. Det vet du va?

Kraaam!