Nathalie.Anna

Hata prov, älska sommar.... O Pontus <3

Kategori: AllmäntHej!


Nu sitter jag i skolan och har precis gjort lite ändringar på projektarbetet som jag hämtade ut idag för att få veta betyg och sådär :) O min lärare sa att om jag gör vissa små ändringar så får jag VG i betyg och det känns allt bra.

Idag så var jag o Tim i stan och åt för vi skulle till M15 och försöka få lånat oss en kamera för vårt tema-arbete och det skulle nog inte vara något problem. Så då ska vi spela in och redovisa istället för att bara stå framme och tjöta i en halvtimma. :) Det blir nog skitbra och jag ska spela jude ^^

Idag ska jag plugga till provet i miljöteknik som jag har nästa fredag och sen kommer älskling till mig senare i eftermiddag med. :) Jag hoppas verkligen att jag får MVG på detta provet med, då kaaaaanske man kan få det betyget som slutbetyg också ^^

Kraaam!

Grattis Lovisa Malmqvist! :)

Kategori: Allmänt

Grattis gumman på födelsedagen!

Tjabba!

NU vaknade jag precis efter att ha drömt en mardröm (som jag gör vääääldigt ofta) ända sen Pontus åkte till skolan vid 10 ungefär. Jag drömmer så sjuka drömmar och det är inte alls kul att vakna upp i ett ensamt hus och inte pga gå upp ur sängen p.g.a en jävla dröm. Haha!

Grattis underbara älskade Lovisa, du fyller 19 år idag och du vet att jag älskar dig <3 Grattis och ha en sjukt bra dag. Vi ses imorn!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog göra lite mat om jag känner för det om en liten stund och sen ska jag nog läsa lite, älsklingen kommer inte idag heller :/ Så jag får väl läsa lite mer sen igen och lägga mig tidigt.

Lipz på torsdag?!

Kraaam!

Lipz torsdag?!

Kategori: AllmäntHej!


Det gick väl inte sådär jättebra igår med pizzakvällen precis. Jag är tydligen inte så gillad bland Pontus tjejkompisar, men men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det?! Gillar hon mig inte så gör hon inte d liksom. Men jag älskar dig Pontus för att du sa till henne att det inte var rätt att skriva smek och liknade till dig nu när du inte är singel längre. Du vet att du inte behövde d. :)

Idag blir det fotboll klockan 19, om jag orkar och mår bra. :) Brorsan spelar och det är deras första match denna säsongen och det skulle vara mysigt om vi åkte dit du och jag älskling. <3

Lämnade in, eller snarare skickade in min hemtenta i religionen idag så nu är den avklarad iaf :) Ett steg närmare betyget.

Kollade på kort igår till plakatet student 2009 :) Får se vilket kort de blir på mig.

Lycka till på provet älskling idag, Matte C är din bitch!

Kraaam!