Nathalie.Anna

Fryser...

Kategori: AllmäntHej!

Först och främst, tack Becka för dina fina kommentarer på bloggen min. Jag älskar dig <3 Vad gör du till helgen?

Idag var det första dagen på "nya" jobbet. Jag har ju fått jobb på Dalagården, som är dagiset där jag bor om ni alla inte vet det och det gick bra. Jag fick höra lite historier om när jag och min lillebror gick där och det är alltid mysigt och det är också mysigt med de små barnen. Men jag måste erkänna att jag är väldigt seg, inte trött men seg. O lite fundersam med, jag vet inte riktigt vad jag ska göra framöver. Jag vet från och med idag att jag ska läsa på Komvux på måndagar och torsdagar och sen vill jag vara ledig en dag till att plugga med. Ska ringa Kerstin Karlsson iomorn och prata mer mer henne om d. :)
Vi har btw varit ute hela dagen med barnen och det blåser hej djävulen och jag som är så frusen hade på mig fyra tröjor och en vindtät och fodrad jacka, och frös ändå. O jag fryser fortfarande, så det blir väl att bli förkyld igen om jag har otur, med mitt immunförsvar.

Jag tror att jag ska lägga mig och vila, nog se klart på avsnittet av One Tree Hill som jag började se på igår och sen kanske sova en halvtimma innan älskling kommer :) Imorn är det ju jobb igen.

Kraaam!

Helgen är slut...

Kategori: Allmänt


("Fullast flyger")

Hej!

Nu är det snart slut på denna helgen och den har gått vääääldigt snabbt förbi måste jag säga. Dock så har jag ju haft något för mig hela helgen med, så då flyger den alltid förbi.

I fredags var ju jag och älskligen på bio i Vbg. Vi såg den nya Beck-filmen och den var grymt bra. Jag bara älskar Beck och det vet ju alla som umgås och känner mig. Denna filmen var det dock inte så mycket polisarbete och det var lite synd, den handlade mest om Gunvalds liv men det var helt okej. För han är snygg och fruktansvärt sexig :) O coool!!

Igår så började förfesten här hemma hos mig vid halv fem och det blev jag, Amanda, Mufflo, Joel och älskling som satt här hemma och mös med musik och dricka och chips. Sen bar det av till kräftskiva i parken vid 7 och det blev en jättelyckad kväll med polacker, god mat och god dricka, trevligt sällskap, dans och en mycket onykter Pontus att ta med sig hem :) Men det gick bra ändå. Det var synd att det hände lite tråkigheter där senare på kvällen.

Idag har jag tagit det lugnt med älskling hela dagen och bara myst framför tv:n och jag har hunnit övningsköra en del tillsammans med Bert med och vi ska nog ta en vända till om några minuter.
O imorn är det första dagen på nya jobbet. :) Önska mig lycka till

Kraaam!

Redo för kvällen :)

Kategori: AllmäntJag har en helt ny frisyr och en ny outfit, iaf för kvällen. Kjolen köpt på Vero Moda och tröjan (som egentligen är en klänning är köpt på Vila). Håret är klippt på världens bäst hårsalong med världens bästa frisör Majvor, Salong Knuten i Grästorp.

Kraam , hoppas vi ses på kräftskivan.