Nathalie.Anna

Vårkänslor

Kategori: AllmäntGodmorgon och välkommen till min vackra blogg en sånhör vacker lördag. Vädret är vackert och fåglarna kvittrar utanför fönstret. :) Herregud vad man älskar när våren börjar närma sig och man vet att efter våren kommer sommaren. Det finns inget som är finare än dem vårkänslor man får då <3

Igår under dagen så pluggade jag en del. Men inte så mycket frör det kom en del emellan. Jag hjälpte mamma att plocka upp maten efter storhandligen som sker en gång i veckan och sen så hjälpte jag henne lite med maten med, typ skala potatis :) Så det e jag en jävel på. Sen kollade jag lite på E.R. med och sen så städade jag mitt rum. Det var verkligen behövligt, jag har ju mycket svarta möbler i mitt rum och dem drar verkligen åt sig allt damm det kan hitta. Så egentligen borde man kanske ha en storstädning en gång i veckan för at tdet ska se rent ut och vara fräsht. Sen vi halv åttav så åkte jag o pappa till Nossebro där jag skulle handla lite innan pappa körde mig till Pontus som dj:ade med Peter L i Jonslunds skola. O när jag kom dit så var det trevligt. Man faller tillbaka på den tiden då man var liten och gick på disco och man kommer ihåg den känslan man fick när någon dansade tryckare med en och kompisarna sprang runt en och peppade till at få se en kyss och den känslan när man kysstes, dock knappt så att läpparna möttes är helt underbar. Att man kommer ihåg sånt här :) Mysiga minnen. Sen så åkte vi hem till älsklingen och åt lite och sen tog vi med oss datorn och la oss i sängen och kollade på Så ska det låta som hade gått på tv:n vid 20. Denna första gången denna säsongen så var Markoolio med samt Sonja Aldén, Sibel och Brolle. Sen somnade vi tydligen in och vaknade vid halv elva idag ungefär. haha :) vi somnade rejält i varandras armar.

Idag blir det till att plugga lite nu. Älsklngen är med sin mamma i Nossebro och uträttar lite så då pluggar jag istället för at hänga med dem. O sen drar vi hem till mig och kanske tar med Linus på en promenad? O sen så ser vi kanske en film och Pontus ska ju dra till Kronan ikväll men det har inte jag någon lust med just nu.

"Världen är tillräckligt stor för dig och mig, men är den tillräckligt stor för mänskligheten?"

Kraaaam!

Te = love!

Kategori: AllmäntJapp nu sitter jag här och dricker mitt supstitut till kaffe, alltså te. Och nej det är inte citron te som man hade kunnat tro utan nu är det istället english breakfeast och det är också riktigt smaskigt. Jag älskar verkligen te, det är sjukt gott och varmt och det gott i kroppen under hösten och vintern och även under vårdagar som det vart idag. Det har verkligen varit underbart väder ute idag. Efter att jag hade fått lite sömn så tog jag mig en långpromenad i värmen och jag älskar verkligen när solen kommer fram och man känner att sommaren är påväg. Jag älskar sommar!!

Igår fick jag riktigt mycket gjort i skolarbete. Jag skrev ett helt arbete i samhällskunskapen och det tog en stund och det var väldigt mäktigt. Det var ett grupparbete och vi skulle skriva om ideologin konservatismen och det blev bra hoppas jag. Vill verkligen ha MVG i slutbetyg i samhällskunskap och det har ju gått riktigt bra på alla uppgifter jag gjort, så jag har väl en chans ändå. Men det känner ibland som att jag inte har tillgång till högsta betyg för att jag bytte klass och att man inte gör samam grejer i båda klasserna. Men e det så så är det ju väldigt fel. Det ska ju verkligen inte ha någon betydelse.
Men men igår hann jag också renskriva min och Lovisas uppgift i miljöteknik så nu är det bara att ladda inför provet i det också och då är det skönt att slippa tänka på att skriva en uppgift parralellt med det. Jag letade också upp en massa fakta om konsekvenser efter könsstympning som är en del i mitt projektarbete så nu blir det att renskriva d med.
Jag vet inte om jag skrev om det igår, men jag o Linda från vår klass skulle ju träffa några från nian och prata med dem om omvårdnadsprogrammet. Det gick väl sådär, dem hade nästan inga frågor och det var mest den andra klassen som hade fått information om detta. Men men, man kan ju inte lyckas varje gång.

Ikväll blir det till att umgås med älsklingen och ta det lugnt. Ska möta upp honom i Jonslund där han dj:ar ikväll och sen drar vi hem till honom och myser järnet. Jag längtar verkligen. Usch vad jag saknar honom nu efter en dag eller två. Kyss <3

Kraaaam allesammans!

Pontus = storkuk! :)

Kategori: AllmäntHej hej :)

Idag så har jag vart i skolan. När man vaknar upp med sin älskling brevid sig så vill man inte gå upp och starta dagen utan man vill ligga kvar där med honom och bara känna hur hans armar håller om mig och hur han kysser mig i nacken och säger att han älskar mig. Den känslan när man ligger så och håller om varandra av full kärlek till varandra är det bästa man kan känna, det finns ingen skönare och vackrare känsla i hela världen. Jag hoppas verkligen att alla mina vänner och alla som jag känner kommer att hitta kärleken precis som jag har gjort. Alla borde få sin egen Pontus, iaf alla som är värda honom. Dock så vet jag inte alltid om jag är värd MIN Pontus, men men han älskar mig och vill leva med mig och då gör det inget vad jg tycker om den saken.
I skolan idag så började vi med att ha lite konferans i cafeterian jag, Julia, Linda och Tim och detta var efter incidenten vid Tims skåp då han inte hittade sitt nationella prov häfte. KALABALIK!!!!!! Men då hade vi iaf konferans om den redovisning som egenlitgen ska vara redo imorn på samhällskunskapen och det fick vi ordning på så nu ska jag ägna kvällen åt att skriva och renskriva det arbetet om koservatismen och sen ska jag också renskriva arbetet i miljöteknik och sen ska jag också försöka renskriva klart etikuppgiften - men vi får se om jag inte gör det i helgen ist.
Kommer ju ha lite tid att plugga i helgen (även om jag inte vill d) för imorn ska Pontus spela på disco tilsammans med Peter L i Jonslund och sen på lördag så har han fotbollsträning på morgonen och sen drar han säkert till Kronan på kvällen där så då blir jag ensam igen. Men jag funderar på att ist för att dra dit typ dra till Backstage nästa fredag och jag vet ju att Linda är på iaf :) O det e jävligt niiiiice!

Så nu blire plugg, plugg och plugg. O lite kyssar och smek tillsammans med killen :) höhö!

Kraaam!