Nathalie.Anna

17 days to go!

Kategori: Allmänt


Hej!

Idag var det jobb för min del. Började vid kvart i sju imorse och slutade ungefär tio över tre. ^^ Det var en del att göra på avdelningen på morgonen då man sköter barnen som ska hem och grejar med alla papper och städning och sånt som kommer efter att vissa mammor och deras barn åkt hem. Jag Poxade en del barn och sen gjorde vi också nakenvikter och mätta huvudet för att se så att det inte är för litet eller för stort. O det gick väldigt bra tycker jag allt. :) Det är liite roligare nu när man själv vågar ta lite mer initiativ och inte hela tiden behöver gå bakom någon som en svans eller sådär. Bygger man upp självförtroendet lite med faktiskt.

Nu e det bara 17 dagar kvar till älsklingen kommer hem o knackar på min dörr. Jag skriver ett mail till honom om dagen och jag skiter i om han kan läsa det varje dag (som jag starkt tvivlar på). O jag tänker fortsätta att skriva ett mail om dagen till honom ändå till att han kommer hem till mig igen. Så är det bara, även om det kanske inte händer så mycket i mitt liv från dag till dag nu när han inte är hemma så vet jag att han vill veta vad jag gör och hur jag mår i vilket fall som helst. Han älskar mig och det gör mig så sjukt lycklig att veta om <3 Kom hem nu, kan inte sova utan dig och min vardag funkar inte när du är så sjuuuuuuuuukt långt bort :/

Nu kollade jag precis på första avsnittet av den nya svenska serien "Stormen" och den var väldigt bra. Får nog ta o börja följa den serien ja :)

Kraam!

18 days to go

Kategori: Allmänt


He left me, how am I going to survive?

Ja, jag vet. Han lämnar mig bara för tre veckor, men nu när man varit tillsammans varje dag i flera månader och man kommit varandra så nära som det bara går så blir det helt tomt när man inte får vara tillsammans på ett tag.
Han åkte imorse och nu är det bara 18 lååånga piniga dagar kvar till han kommer hem till mig och tar hand om mig igen. Skynda dig hem!

Igår var verkligen den hemskaste kvällen jag varit med om, det var helt sjukt. Jag grät och älskling grät och han gick t.o.m till sin mamma och sa att han ville åka hem till mig efter en vecka i Thailand och det var ett väldigt svårt beslut att ta - för ni åkte ju för att din mamma fyller 50 o du vill ju självklart åka på den semester som ni pratat om jättelänge och det var ju innan du träffade mig som ni beställde resan och allt vad den handlar om. Men jag märkte verkligen att du ville stanna hemma med mig o ta hand om mig nu när jag behöver dig som mest o det gör jag verkligen. Men jag har iaf mycket av dina kläder här, din telefon o ditt körkort så nu har jag något som jag kan kolla på när jag saknar dig som mest. För saknar dig gör jag hela tiden, REDAN!

Jag tänker på dig hela tiden älskling, det ska du veta!

Come home to me?

Kraam!

Hatar att vara sjuk mera :/

Kategori: AllmäntUsch, idag är det en sån dag som bara är sne helt enkelt. Hela natten hade jag frossa p.g.a feber och jag börjar bli riktigt trött på att ha feber hela tiden. Har haft det av och an i två år nu och nu borde det ju räcka tycker man. Jag fryser heela tiden, även under de stunderna då jag svettas. Det är helt sjukt och det är inte bara jag som tycker du, utan min älskling tycker också det. Han hade känt på mig inatt och då hade jag varit jättevarm och svettig men ändå så sa jag hela tiden till honom att komma närmre för att jag frös. O jag märker ju att det är något som är fel, jag är ju så sjukt trött hela tiden och kan sova hur mycket som helst. Men inte ensam och inte så mycket på nätterna - då vaknar jag hela tiden av att jag fryser eller tat jag drömmer en hemsk dröm.
Men imorse så ringde jag till barn och ungdomsmottagningen på Näl och frågade om jag kunde komma in till de och ta de sista proverna som ska tas på mig angående febern och det kunde jag, så älsklingen min (underbart gjort av honom) körde in mig o var med mig hela tiden där inne. Men de proverna visade ingenting men sen var det några prover kvar som tar en vecka att få provsvar på, så vi får hoppas att det är något på de så att man vet vad det är för något och slipper gå o oroa sig mer nu. :(

Jag tycker att det är jobbigt att missa några dagar på praktiken med, för det måste jag ju ta igen på något lov. O det har jag ju int lust med om jag ska kunna jobba på loven och sådant. O det är sjukt jobbigt verkligen. Det är ett stort orosmoment och det gör mig riktigt ledsen, det känns som att man inte kommer att lyckas i livet och att jag valt helt fel yrke iom alla sjuka arbetstider och sånt. :/ Det känns inte bra just nu.

Det enda som är som det ska är kärleken mellan mig o min älskling. Det är så skönt att du alltid finns här för mig och det vet jag att du gör. Jag finns alltid här för dig med ska du veta ^^ Kommer aldrig att lämna dig och det vet du! <3 Jag vill verkligen inte att du ska åka på fredag, även fast SNÄLLA Peter har sagt att han finns här när du e borta så kommer mitt hjärta att vara helt tomt de två veckorna och mer som du är borta. :/

Nu blir det till att tända lite ljus och bara sitta och tänka i soffan min. Hörs imorn

Kraam!