Nathalie.Anna

Jag älskar Pontus <3

Kategori: AllmäntHej hej!

Idag pågår förberedelserna för fullt för min fest imorn :) Har vart inne och köpt det sista till bålen och snart kommer älskling med högtalare och lite fler stolar och bord som vi ska placera på något passande ställe.

Annars har jag inte så mycket planerat för dagen :) Är trött idag, för mamma väckte mig alldelles för tidigt för att åka och handla. Uscha, men kanske hinner sova en kvart innan älskling kommer vid sex. Med någon bra film, 90210, chips och annats smått och gott. Det ska bli hur msyigt som helst.

Jag hoppas min fest imorn blir rolig :) Men det blir ju som man gör det till.

Skriver nog inte imorn, hinner inte d.

Kraaam!

Någon som saknar en liten svart katt?

Kategori: AllmäntTja!

Måste först och främst säga att cykelturen gick bra igår. Jag cyklade till N-bor och mötte min älskling där och det gick fort att komma hem efter det med när man inte är ensam. Så det var skönt med lite träning, men jag var slut och seg och trött när jag kom hem så vi gick nästan direkt in i sängen och sussade lite.

Måste också berätta att det är en liten svart katt (smal) som springer runt vår tomt nu och jamar och jamar. Det är inte något sött jamande utan det låter som att katten är jättehungrig eller ensam. Jag vet inte vad man ska göra åt det, det gör ont i hjärtat att höra på honom, om det är någon i Främmestadområdet som saknar sig katt. Hör av er: 0735426087!!
Mamma och jag vill ge honom mat, men pappa vägrar, så vi får se hur det blir med den saken.

Idag blir det väl rätt lugnt. Pontan ska till torsdagsklubben på Kronan och det har jag ingen lust med, jag laddar upp inför min fest på lördag istället. :) Så jag får ta det lugnt här hemma, kanske kolla lite på tv och någon film kanske. Sen när mamma och pappa kommer hem från Thn (de handlar presenter till mig) så tror jag att mamma och jag ska åka in och handla lite mer inför festen. Får se hur det blir ^^ Ska iaf vänta på älsklingen.

Kraaam!

Cykeltur på g :)

Kategori: Allmänt


(En väldigt fin bild från studentdagen 5/6, ser nästan tillgjort ut med den vackra blomman mellan mig och Michel)

Godkväll :)


I afton är det lagom skönt väder och jag ska snart bege mig ut på en cykeltur utan dess like ;) Iaf på denna tiden på kvällen. Jag ska möta min älskling påvägen till honom, vi ska börja cykla samtidigt och mötas någonstans på vägen och jag gissar att det är en bit längre mot mitt håll än hans. Vi får hoppas att det blir bra <3

Vad har jag gjort idag då?
Jag gick upp tidigt hos älsklingen tillsammans med honom för att åka en vända till Trollhättan, ÖoB och Överby fick det bli. Skulle köpa lite praktiska grejer till festen på lördag, typ platsmuggar och tallrikar och sånt där. Sen på Överby så köpte jag mig ett par stay ups som jag fann ut var av fel färg när jag kommit hem :) Men som tur är så kunde underbara älskade Linda fixa fram ett par svarta nya till mig till festen :) Tack. Jag hittade också en klänning på Gina, hårfärg som jag förövrigt precis har sköljt ur (och det blev asbra).

Sedan morgonen så har jag spenderat tiden hemma ensam med mina föräldrar, för min bror är i Lysekil med en kompis o Pontan är hemma hos sig ^^ Jag har iaf hunnit med en springrunda idag och sen har jag städat mitt rum inför helgen och gjort spelningslistor till helgen likaså. Nu är det inte mycket förberedelser kvar: typ byta sängkläder, ordna med mat och bål, blåsa upp ballonger och sätta upp högtalare samt några fler bord och stolar - Sen är det klaaaart för avstaaaart!

Nu ska jag facebook:a lite. :)

Kraam!