Nathalie.Anna

Filmtips 12 ^^

Kategori: AllmäntTja!

Filmtips: Beck - Mannen utan ansikte. Den har under många år varit en av mina favoritfilmer i serien, men nu tycker jag faktiskt inte det längre. Nu har jag sett den så många gånger att visst den är bra, men inte sååå bra. Men om ni inte har sett den, så se den för den är verkligen sevärd.

Idag har bilden från balen kommit på mig och Peter och den blev jätte jättefin :) Blev nöjd faktiskt. Sen fick jag ett paket till på posten, jag ahde beställt lite från cdon.com. O det var b.la två filmer, Pretty Woman och Gökboet och sen The essential med Michael Jackson.

Vad ska jag göra idag då?
Jag ska göra mig iordning om en stund för att sen dra till min älskling och umgås med honom på Jonslundsbadet ikväll där det är simskoleavslutning som han tydligen ska vara med på. Så jag får ta en dusch i värmen innan dess. Vad ska man ha på sig tro?
Sen blir det bara mys och kommer nog tillbaka hit hem imorn tror jag, på förmiddagen någon gång.

Ha en bra dag allesammans.

Kraaam!

Mysig helg som faaan!

Kategori: Allmänt

(Förfestbild, pappas är fotograf)

Hejsan!

Idag ska bli den varmaste dagen hittills och det är väl inte helt fel, eller vad säger ni? Det beror kanske lite på vad man gör på dagarna, men sitter man o myser i värmen hela kvällarna och dagarna så är det skönt

Sry för mitt avbrott i bloggandet, jag ska ta igen det nu.:)

Hur har min helg sett ut då?


I fredags så hade jag en grymt tråkig dag. Jag låg hemma i min älsklings säng och väntade på att han skulle komma hem, han jobbade från 7-16. Men det fick gå :) Blev ju en hel dag med tv:n full av Michael Jackson <3  Sen hämtade pappa mig hemma hos min älskling vid 15 eller något för då skulle de bort och jag hade ingen lust att följa med o hade annat för mig.
Sen på kvällen så blev det fotboll, U21 matchen mellan Sverige och England och vi förlorade på straffar, matchen sågs iaf tillsammans med granne Mikael och det var trevligt och sen efter det så gick jag hem opch duschade och sen gick jag o älskling över till Mikael igen och spelade kubb och drack lite med honom, hans tjej och Simon.

I lördags så var det badning hela dagen i Gendalen och det var mysigt. Mina stadsbor till älsklingar hade4 pallrat sig hit till landet med så de var också med och det var helt underbart och inte speciellt kallt i vattnet heller. :)
Sen åkte vi hem till mig efter några timmar vid vattnet och grillade och förfestade med en massa roligt folk. Vilka var det då?
Mufflo, Joel, Jag, Pontan, Linda, Julia, Amanda, Pettan, Johan, Stefan, Simon och Daniel. Så det var trevligt (hoppas jag inte glömde någon).
Sen efter en riktigt brakare till förfeest så stack vi till Jordgubbens dag och såg Nanna spela och sjunga o hon är gryyyyyym! Så det var en hellyckad dag/natt.

Igår blev det pizza och kubb hemma hos Pettan tillsammans med Pontan och Maggie, trevligt trots att vi förlorade.

Nu ska jag sluta skriva. :)

Tips: Beckfilm på tv4 ikväll klockan 21.

Kraaaam!

Michael Jackson är död! :/

Kategori: AllmäntHej!

Denna morgon är lite speciell att vakna upp till. Jag kan inte fatta att min gud är död, Michael Jackson är död. Det är helt sjukt. Jag har ett väldigt speciellt minne av honom och det var en julafton för kanske tre år sen då jag hade önskat mig hans skiva: The essential med Michael Jackson och jag grät när jag öppnade paketet o den skivan låg i där. Jag fick en tv samma år och det var inte alls lika bra som den skivan, det var en väldigt speciell dag o natt då jag blev ännu mer förälskad i honom <3

Nedan länkar jag till några youtubeklipp som får mig att tänka på den gud som han verkligen var, detta är faktiskt en sorgens dag, både personligt och musikaliskt:

Thriller: http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE

They don´t care about us: http://www.youtube.com/watch?v=latLyAI_mbU

Detta klipp tillsammans med Britney Spears får mig att börja gråta: http://www.youtube.com/watch?v=kOG8lwvVSmo

Hans musikvideor är väldigt estetiskt moderna och är i princip som en film, en hel berättelse i bara hans musik.

R.I.P Michael Jackson!!!!

Nu ska jag somna om, var tvungen  att blogga först såklart. Kraaaam!