Nathalie.Anna

Mors dag!!!

Kategori: Allmänt

( Min älskade mamma <3)

Hej, Nathalie här som under den underbara helgen och senare delen av förra veckan blivit solbränd efter att ha vistats ute i det sjukt underbara väder som varit. Blev bränd som en korv i fredags och detr var kanske inte så kul, men lite färg tror jag nog att jag fått iaf. :)

Fredag: Solade hela dagen och sedan vid 6 kom älskling och vi gick lite promenad och sen fick vi den sprit vi hade beställt till student och annat. Sen på natten så tog vi bilen till Lidköping för att hämta lillbrorsan min som hade varit ute och roat sig i parken. O det gick helt okej, vi hade bra musik i bilen o stannade och käkade gott på vägen vid 2.

Lördag: Älskling åkte hem tidigt för att hjälpa sin mamma med kalaset som skulle börja klockan 15 och då var det öppet hus hela dagen och kvällen där. Jag åkte dit vid 12 och hjälpte till och det var väl helt okej. Det kom mycket folk och firade och det var god mat, gott att dricka och dans och dylikt. Var väl en helt okej kväll, stod upp hela dagen och kvällen o det klarade väl inte mina ben riktigt och jag fick lite feber där på kvällen men men ^^

Söndag: Nu är jag hemma och ska snart äta och ta en promenad sen. :) Ikväll kommer älskling till min efter att han grejat lite hemma. Jag o pappa var hemma hos kompisar och frågade om vi kunde sno lite björkris av dem till studenten då vi ska klä verandan lite och det gick utmärkt. :) Så det kommer bli grymt kul.

Mors dag idag, Gratta era mammor - det har jag gjort iaf. :) Älskar dig mamma <3

Till älsklingen min: Ja, du ska köpa det som vi behöver innan lumpen, både för min och din del. Du har verkligen dina tillfällen nu ska du veta <3

Kraaam!

Filmtips 5

Kategori: Allmänt

(Erik Blomqvist från Robinson 09)

Hej!

Filmtips: Gladiator med b.la Russel Crowe och Joaquin Phoenix och den var en helt okej film. Det är inte riktigt min storts film, men visst det var bra med fighterna och det. Men hade inte Russel Crowe varit med och räddat filmen så hade den nog inte varit alls lika bra. O jag avskyr verkligen skådespelaren Joaquin Phoenix - Han är sjukt jobbig och jag stör mig verkligen på honom.
Men jag tycker iaf att man ska ha sett denna filmen en gång, den är rå och det gör den faktiskt ännu lite bättre.

Idag är det sjukt fint väder och jag vill verkligen att det ska vara sånt här väder nästa fredag, då det är MIN STUDENT :) Fy fan vad jag längtar, det ska bli riktigt kul.

Idag har jag änsålänge gått en promenad och solat i en timme eller så. Men ikväll var det meningen att vi skulle gått på bio jag och älskling, men det blev inte så för filmen vi ville se gick inte. Så vi får mysa hemma istället med en god film och bara umgås med varandra och jag behöver hjälp att välja kläder till kalaset imorn :) Sen kanske det blir en tripp till Trollhättan och hämta lite grejer hos Mikael?

Kraaam!

Baaaaal snart <3

Kategori: Allmänt

(Detta är ungefär hur min balfrisyr ser ut)

Heeej!

Nu har allt löst sig och jag kan inte vara lyckligare, jo det kunde jag - Om min älskling hade varit här med mig nu, för jag saknar honom så.

Igår så hjälpte Karolina mig med min balfrisyr, vi lockade håret o satte upp det väldigt snyggt. Jag blev verkligen nöjd, tack så mycket Karolina - det var riktigt kul att det blev så sjukt fint.
Igår fick jag också reda på att jag får VG i slutbetyg i historia A och det trodde jag inte. Så som jag stressat och gråtit över lärarens prov och tester, sjukt svårt. Så nu är jag riktigt stolt över mig själv faktiskt.

Idag blir det en extremt kort dag i skolan. Simon kör mig till skolan vid halv två typ, tack för det förresten :) Sen börjar jag lektionen vid två och vi ska endast ha en redovisning jag och Lovisa i miljöteknik och sen slutar vi efter det. Så det är gött, vi får väl se hur det går.

Nu blir det att duscha och välja dagens outfit och sen dra mig iväg :)


Kraaaaam!