Nathalie.Anna

Vackert.

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggläsare.

Först och främst så villa jag prata lite om vackra människor. Människor som är supervackra på utsidan och samtidigt verkar vara likadana på insidan. Nu koooorar jag världens vackraste människor: Sophia Bush (jag kan bli gråtfärdig när jag sitter och kollar på OTH, då hon har allt. Hon är vackrast på jorden av kvinnor och hon är riktigt smart verkar det som. Chad Michael Murray (han är snygg som ett as och har charm, han kan charma sig till vem som helst och han har verkligen något bakom pannbenet och Micke Persbrandt (han är snygg som få för hans ålder och han är erfaren och det är eftertraktat, sen så håller han på mycket med Childhood och andra barnorganisationer och det är vackert). Sist med verkligen inte minst: Pontus Aghamn, min underbara pojkvän (där har vi en kille som har allt, han har utseendet som man kan dö för och med och han har ett hjärta av guld och är faktiskt en av de smartaste personerna jag har träffat) <3Nu ska jag till skolan. Kraaam!

Bakis och True Blood.

Kategori: Allmänt


http://omtvserier.se/true-blood-tavling/

Är med i denna tävlingen, klicka in för att läsa mer.

Kraaam!

Mammas pojkar <3

Kategori: Allmänt

Heeej!

Idag är det fredag och imorn är det Gbg.
Men i det här inlägget så vill jag prata lite om ett av mina favoritprogram just nu, "Mammas pojkar". Jag älskar verkligen det programmet och inte bara för att Tim är snygg utan för att det är bra helt enkelt och nu har jag lite åsikter om vilka tjejerna ska eller skulla ha valt beroende på ifall de finns kvar i huset eller inte.

Christian: Jag tycker att han skulle ha valt Anna E, 26 år just för att hon verkade hur trevlig som helst och skiiiitsnygg enligt mig. Jag tror att de hade passat ihop. Men hon var en av de första i gänget att åka hem och det kan jag verkligen inte förstå.


(Anna E - Christian)

Tim: Han måste ju välja Victoria, 21 år. Hon är ju helt underbar och visst, folk säger att de tycker att det var knepigt av henne att bara gå iväg under deras gruppdejt, men jag kan hålla med henne att en dejt ska inte vara fler än två.


(Victoria - Tim)

Bobby: Jag är lite osäker på vem han ska välja i huset nu, den enda jag vet säkert vem som är rätt är Victoria för Tim. Men för Bobby så tycker jag faktiskt att Natali F, 21 år skulle varit den rätta. Har aldrig sett på maken för en mer underbar människa, så glad och med sån livslust. Älskar hennes personlighet.


(Natali F - Bobby)

Kraaam!