Nathalie.Anna

Utan titel

Kategori:

0-3b4a46b07dd576b6a376f23e1f394fe7.png

Kolla varifrån!

Feeest!

Kategori: Allmänt

Idag är det fest och jag skickar in bild på outfit senare under kvällen <3

Debatt!!

Kategori: Allmänt


(Bara för att låten är gryyym och han är grym)

Hej :)


Idag fyller Peter Aghamn 18 så grattis grattis till honom. Och för er som inte riktigt vet vem det är så är det lillebrorsan till min Pontus alltså. Så GRATTIS!

Igår när jag låg i min säng på kvällen och inte riktigt hade lust att sova än så satte jag på tv:n och på SVT var det då ett program som heter Debatt. Jag vet att min älskade mormor brukar kolla på det och jag har inte lagt så mycket vikt vid det egentligen, men igår debatterade politiker och allmäna kändisar om b.la plastkirurgi. Jag tycker att det är ett extremt intressant ämne och jag har starka åsikter själv om det. Jag är både chockad och lite rädd faktiskt för detta, inte just för ingreppet utan för hur människor (speciellt tjejer) vill ändra på så mycket. Det kan till viss del vara okej om det är något som verkligen plågar och är jobbigt för personen, som jag som vill förminska min bröst. Just för att jag har problem med min rygg och jagt trivs verkligen inte i dem och sen tittar jag åt vänster och då säger folk till mig att jag ska vara nöjd att jag har så stora för det är många tjejer som vill vara smala med stora bröst. Är det verkligen ett ideal att sträva efter?
Jag tycker att det är okej att göra något litet där och här, men inte ändra på allt för då ser man tillslut inte ut som den man utspungligen är och tyvärr så visar ju statistik på att har man väl börjat med att exempel: ansiktslyfta sig så ser man sen något annat som man inte är nöjd med och det fortsätter tills det att någon säger STOPP!. Och det gör jag nu, Stopp!!!

Det var allt för mig och nu ska jag plugga engelska och käka lite. Sen ikväll -----> Myspys med Pontan.

Kraaaam!