Nathalie.Anna

Filmklipp :)

Kategori: AllmäntGrattis alla Mikael och Mikaela för idag har ni namnsdag :)

Jag har gått en promenad och lagat mat idag o snart ska jag äta maten och plugga lite matte är tänkt.

Kraam!

Helgen som varit :)

Kategori: AllmäntHejsan!

Oh vad jag känner att jag inte har tid för min underbara blogg för tillfället. Men jag måste ju få skriva av mig lite så att ni läsare vet hur jag har det och vad jag gör när jag inte bloggar.
Idag var det iaf skola och det gick bra :) Fick tillbaka min första skrivuppgift i engelskan och hade fått ett stort VG på den och det såg väldigt bra ut.

Helgen då:
I fredags så var vi ett gäng här hemma hos mig och käkade pizza på kvällen och sådär :) Det var trevligt. Speciellt att Karro och Simon kom förbi med, det får vi göra om. Sen kan jag ju tillägga att jag fick köra hem Mufflo de få metrarna till hans hus, JAG? :) Men det gick fint.

I lördags så var det Kronan på agendan. Vet inte hur jag har lyckas hamna där två helgen på en månad, jag som inte ens uppskattar Kronan så som alla andra gör. Jag tycker att det alltid är samma människor och alla känner alla. Är det någon som håller med mig? Men i helgen var det iaf kul och förfesten vad också lyckad :)
Jag övningskörde också ta mig fan i lördags med pappa och det går asbra nu ju. T.om pappa tycker att det går finemang och det känns riktigt upplyftande detta.

Igår var det bakisdag och det är skönt med såna med :) Jag var bara med älskling hela dagen och tog det lugnt och såg på film.

Kraaam!

Utan titel

Kategori:

0-4b905a417830e9dee981db644b30c523.png

Kolla varifrån!