Nathalie.Anna

31 Augusti - Födelsedagar!

Kategori: Allmänt

31/8:
Hannah Graaf (artist) - 32 år
Richard Gere (skådespelare "Pretty Woman") - 61 år
Carin Hjulström-Livh (programledare) - 47 år

Det blev lite senare idag än vad jag hade förväntat mig. Det drog ut på tiden i drygt en timma och sen fick jag skynda mig till bussen. Men dagen har varit bra. Har haft information hela dagen och det känns som smör i hjärnan och jag har inte ätit mer än en banan och en halv smörgås så jag måste ha något i magen också :)
Just nu sitter jag och kollar in webben för högskolan och ansöker om passerkort och liknande. Hoppas att det löser sig och imorn är en ny dag.
Ikväll ska jag ta det lugnt och vara med älsklingen. Blir väl att kolla på Time Out klockan 21:30, på TV4 om jag inte sover då.

31 Augusti!

Kategori: Allmänt


(Lilla kusinbarnet Leo tillsammans med farmor)

Godmorgon ♥

Idag är det första dagen i skolan och det ska bli spännande som sjutton. Just nu så sitter jag äter frukost, havregrynsgrät och en god smörgås till det. Jag ska åka med mamma till jobbet runt tjugo i sju. Hon jobbar ju i Trollhättan och sen när det blir tid så tar jag bussen till skolan. Jag börjar 08:15 och jag är inte jättenervös, men det kanske kommer. Jag tycker mest att det ska bli kul och spännande, intressant är nog ordet jag letar efter.Från och med nu, iallafall de dagar jag går i skolan så kommer födelsedagar och sådant upp när jag kommer hem. O idag kommer jag hem vid 16.

Ha en bra dag.

Kraam!

30 Augusti!

Kategori: AllmäntVem bär upp denna snygga, men något tråkiga klänning bäst?
Geri Halliwell eller Stephanie Pratt?

Jag tycker nog Stephanie Pratt faktiskt, hon har snyggare accesoarer och bär helt enkelt upp den på ett bra sätt med sin kropp. Är verkligen inte helt galen i klänningen, lite tråkig i min smak men den duger och Stephanie vinner detta outfitkriget.
4 av 10 poäng till klänningen.