Nathalie.Anna

28 Februari

Kategori: Allmänt

Hej igen!

Summeringen av Melodifestivalen del 4 kommer här och nu ist:

1. Sibel - Stop. Väldigt svängig låt, ursnygg klänning hade hon också införskaffat sig och jag gillade det här bidraget.

2. Noll Disciplin - Idiot. Nej, jag skämms nästan för att säga det. Men denna låten var bra i min smak, det säger mycket om hur de andra bidragen lät tycker jag.

3. Peter Jöback - Hollow. Jag är sedan länge ett stort fan av Mr. Jöback. Jag gillar han stil och hans röst och låten var i helhet helt okej.

Kraam!

28 Februari

Kategori: AllmäntHej!

Tänkte summera gårdagen lite för er gott folk--->: (Summeringen av Melodifestivalen kommer imorn)
Vi åkte härifrån mig vid 17:30 ungefär (lite sent, då mitt nagellack fastnade i mina strumpbyxor så att jag fick göra om allt). Det var då jag - Ossian - Pontus som åkte, när vi sedan kom till Trollhättan så hämtade vi upp Julia och Johanna och åkte mot Uddevalla med cider i handen. När vi sedan kom till Uddevalla så åt vi lite, hämtade kusin Rebecka och begav oss hem till Daniel där det var lite folk, Viktor kom sedan lite senare och det var mysigt att träffa honom igen med :)
Det var en lyckad kväll, trots lite dispyter tjejerna emellan (jag menar på att en fest ska man ha roligt på, men det höll inte andra tjejer med på) och lite dåligt humör där ett tag.
Somnade skönt in lite efter klockan 3, emellan Daniel och Pontus i Daniels säng med både hållandes om mig. Det var mysigt, MEN VARMT!

Idag när jag kom hem så var min morbror här, herregud vad jag har saknat honom :) Hur mycket som helst. Nu längtar jag jättemycket till dopet i Stockholm om cirka en månad, då jag får träffa honom igen och ett plus är ju att jag då ska bli gudmor åt lilla Kevin med (sonen till morbror). Familjen Olander (kusinfamiljen) var här med och det är inte ofta man träffar de så det var trevligt och underbara mormor var här med <3
Saknar redan mormor.


Nu ska jag kolla lite Gilmore Girls och Charmed och sedan ikväll så ska jag se på Project Runway och Wallander.

Kraam!

27 Februari

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag håller på att förbereda inför Uddevalla-resan nu så jag kan inte skriva mycket idag.
Skriver imorn när jag kommer hem

Ha en bra kväll

Kraam!