Nathalie.Anna

29 Juli!

Kategori: Allmänt

Hej ♥
Jag är ledsen för att det blir så få inlägg nuförtiden. Jag är med Pontus varje dag nu i hans sista semestervecka och då blir det inte mycket tid över för att skriva. Men från och med nästa vecka är jag tillbaka som vanligt igen :)
Det låter väl som en bra deal?
Vi gör dock inte så mycket på dagarna. Vi myser, ser lite film, lagar got mat och åker och handlar. Vi tar helt enkelt dagarna som de kommer. Vi var ju på Liseberg i måndags och det var väldigt lyckat. Det var strålande väder, mycket folk och Lotta på Liseberg. Det var lyckat. Sen så har vi planerat att kanske åka till Skara Sommarland imorn eller på lördag och sen ha en liten fest på lördag kväll här hemma hos Pontus. Skriv en kommentar om du är intresserad av att komma.
Nu ska jag tacka ja till min plats på högskolan och sen lägga mig och läsa till Pontus kommer hem från sin farfar.
Kraam!

25 Juli!

Kategori: Allmänt


Stefan t.v och Damon t.h

Dessa två vackra män är med i tv-serien The Vampire Diaries. Nästan alla som jag pratat med har tyckt att Stefan är snyggare än Damon. Men jag tycker garanterat att Damon är den snyggaste brodern. Han är en sån sexig utstrålning, han spelar en elak karaktär och har grymt sexiga ögon som bara utstrålar självförtroende. Stefan är mer den snälla, goda brodern som bryr sig om alla. Den perfekta killen skulle vara med Damon utseende och Stefans personlighet. Precis som min Pontus ♥

25 Juli!

Kategori: AllmäntHeeej ♥


Idag är det riktigt jäkla skitväder. Riktigt tråkigt och kallt och det är inget kul alls. Det blir att mysa med kärleken och katten hela dagen idag. Jag åkte hem nu en sväng för att hämta lite kläder inför Liseberg-resan imorn. Måste ha lite jeans och ett par bekväma skor att gå runt i. Det låter väl bra :) O enligt vädret ska det vara mulet men upphåll imorn så då blir det perfekt.

Ikväll ska jag iaf bara vara med Pontus. Kolla lite film och Miami Medical klockan 20:00 och sen lägga oss tidigt för att gå upp tidigt och dra till Göteborg imorn. Det blir jag - Pontus - Rebecka och Julia som åker. Det blir mys ♥

Förresten, angående att börja på högskolan.
Får man något brev eller något när man ska börja?
O vad ska man införskaffa sig innan man börjar?

Kraam!