Nathalie.Anna

30 Mars

Kategori: AllmäntHej! ♥

Nu har jag precis kommit hem och hunnit laga lite mat till alla efter den helvetesresan för att hämta mormor.
Först så åkte vi till Marita (en kompis till mamma) och lånade hennes bil då min mamma har vår bil till jobbet och de gick ju bra ända till vi kom till Nossebro och klockan var halv tre då bilen börjar låta jättehögt och konstigt.
Vi vänder och åker hemåt igen då vi inte vill åka och förstöra bilen mer och när vi åkt en stund hemåt igen så slutar den låta och vi vänder återigen tillbaka till Herrljunga. Men efter några minuter tvingas vi vända hemåt igen då bilen börjar låta och då var klockan redan tre och mormor anlände på centralen i Herrljunga.
Vi kom fram till Herrljunga 15:40, alltså 40 minuter senare än beräknat och en söndrig bil på vårat samvete.

Det är ju en självklarhet, att när man lånar bil av någon så ska den gå sönder just då. Det är samma med det dilemmat som jag och Pontus pratade om för ett tag sen att om man säljer något till en släkting eller någon som man känner så går det definitivt sönder eller så krånglar det, men om man säljer något till någon främling så funkar det 20 år till.
Varför är det så? Håller ni med mig?


Kraam!

Utan titel

Kategori:

0-74eacbb93453145ac134b83250b38fbc.png

Kolla varifrån!

31 Mars - Låttips!

Kategori: AllmäntGodmorgon ♥

Jag hinner inte skriva så mycket. Jag måste nämligen duscha och sminka mig lite snabbt innan pappa kommer hem från jobbet, för då blir det att åka till Herrljunga och hämta upp mormor på tåget från Stockholm. Det ska bli mysigt att träffa mormor igen :)

Jag längtar till imorn också. Imorn kommer nämligen min absoluta kvinnliga förebild hit med familj, alltså moster Sandra med sin familj. Det ska bli mysigt. Det brukar aldrig dröja såhär lång tid mellan gångerna och nu saknar jag de rejält.

Vad händer i helgen people?
Är det något party?


Kraam! ♣