Nathalie.Anna

30 November!

Kategori: AllmäntTja! ♥

Jag fryser som en ko här framför datorskärmen. Det är riktigt iskyla utomhus idag. Det hade vart helt okej om man inte hade behövt vistas i det. :) Idag var det ju skola för mig hela dagen och det blev några vändor i kylan och det var inte gott precis.
Nu när jag hoppade på bussen, när jag åkte hem så var det en riktigt otrevlig busschaufför som körde bussen. Det började med att han klagade på oss som gick på bussen vid högskolan för att vi inte viftade in honom när han kom körandes. Varför skulle vi göra det? Han ska väl stanna i vilket fall som helst eller?
Sedan när jag skulle gå av bussen efter 45 minuter så blev han sur för att jag skulle gå av där fram, det ville han inte. Så jag fick gå av där i bak istället. Jag betalar en massa pengar i månaden för att åka buss och då tycker jag faktiskt att han kan vara lite trevligt. Han får ju betala för att köra liksom. O ska han vara otrevlig så ska han nog byta yrke. Vad tycker ni?Jag har inte mycket planerat för ikväll. Jag ska hinna skriva om en till artikel i arbetet och sen göra några uppgifter i böckerna. Sen klockan 19:30 så ska jag se PH och nu innan jag börjar med plugget så ska jag se det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Yeeiy! ♥

Ha en fin kväll

30 November - Födelsedagar!

Kategori: Allmänt

30/11:
Ben Stiller (skådespelare "O så kom Polly") -♥ 45 år ♥
Billy Idol (musiker) -♥ 55 år ♥
Kaley Cuoco (skådespelerska "8 simple rules") -♥ 25 år ♥
Winston Churchill (politiker) - 136 om han hade levt, dock inte troligt
Elisa Cuthbert (snygg skådespelerska "The Girl Next Door") - 28 år
Desrée (artist) -♥ 40 år ♥
Mark Twain (författare) - avliden
Jonathan Swift (författare) - avliden
Jag vill också gratulera alla vid namn Anders och Andreas på namnsdagen


29 November - Veckans Babe!

Kategori: Allmänt

Hejsan på er ♥

Jag har suttit hela morgonen och gjort upp budgetar i excel, vi ska ju ha en stor excelövning i skolan nämligen och den har jag då suttit och pysslat med hela dagen :) Jag ska snart fortsätta med pluggandet, så fort jag bloggat klart och ätit lite middag. Det kan behövas.
Det är dock ganska mysigt att sitta och plugga med lite bra musik, katten och en kopp glögg i handen. Det är faktiskt inte alls pjåkigt.

Ikväll har jag inte mycket planerat. Jag ska umgås med min underbara älskling, om han inte måste köra snö vill säga och tillsammans så ska vi väl se på PH klockan 19:30 och Americast Next Top Model klockan 20:00 och sen underbara The Good Wife klockan 21:00. Inte helt fel ♥

Idag är det ju iallafall måndag och jag ska tillkännage vem som är veckans babe denna veckan:Jennifer Aniston. Denna väldigt vackra kvinna, som ändå lyckas se helt normal ut. Aldrig överstylad eller för mycket bling-bling utan alldeles lagom av allt. Håller ni inte med mig?
Jag har alltid tyckt att hon vart grymt fin i tv-serien Vänner, som jag absolut älskar. Jag tycker att hon verkar ha en jättefin personlighet och en naturlighet som faller sig väldigt fint till hennes fina kropp och otroligt vackra hår. Jag läste en artikel om henne för några år sedan när hon var rankad som en av världens snyggaste kvinnor och då var det just hennes hår som killar föll för. O det kan jag förstå, det faller sig vackert oberoende av vilken frisyr hon har för tillfället. Men pagen är alltid en tiopoängare i min smak.
Vad tycker ni om denna veckans val av veckans babe?