Nathalie.Anna

31 Oktober - Födelsedagar!

Kategori: Allmänt

31/10:
Willow Smith (dotter till Will Smith) - 10 år ---♥ GRATTIS ♥
Piper Perabo (vacker skådespelerska "Coyote Ugly") - 34 år

31 Oktober - Filmrecension!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Jag är verkligen ledsen att jag inte skrivit på någon dag eller två, men jag sitter med mitt plugg och har fullt upp med det fram till tentan på torsdag. Det är verkligen tungt känner jag. Men det är som Elin alltid säger, det gäller att vara positiv. ♥Fredagskvällen blev riktigt mysig enligt mig. Filmen var grymt bra, men jag kan ärligt erkänna att jag var så rädd att jag grät. Det är verkligen världhistoriens läskigast film, hela salongen var utom sig av rädsla och jag skakade hela vägen hem från Göteborg sedan. Om man tycker att ettan vad läskig så var den ingenting jämfört med tvåan. Alltså jag såg Paranormal Activity 2. Se den om ni gillar skräck. Herregud.
Här kommer iallafall en liten recension av filmen:Filmen handlar om:
En inbrottsdrabbad familj monterar in övervakningskameror i sitt hus för att fånga eventuella tjuvar på video. Det kamerorna registrerar är dock något mycket mer skrämmande.

Jag säger bara det, se den filmen om ni vill bli rädda. Annars, undvik den. Filmen får 10 av 10 poäng av mig.

29 Oktober - Bio!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Nu är min första tenta gjord och bara den andra kvar innan jul och den är på torsdag. Får se hur det går med den. Jag kände iallafall att denna tentan gick okej, jag gjorde mitt bästa och svarade på alla frågor så får vi se vart det leder mig om några dagar. Jag gjorde som sagt mitt bästa och räckte inte det så får det väl bli en omtenta då.Jag sitter just nu och pluggar inför nästa tenta. Det är ju lite mer åt mattehållet och det tycker jag ju är kul. Dock väldigt svårt, vi får se hur det går med den. Jag hoppas verkligen, verkligen på det bästa. Jag vill så gärna och jag har pluggat så himla mycket liksom. Håller ni tummarna för mig?

Ikväll blir det att tänka på annat iallafall. Jag och min älskling ska ju till Göteborg och gå på bio. Det ska bli hur mysigt som helst verkligen, att komma bort ifrån allt lite och tänka på annat och bara fokusera på min kärlek och hans kärlek till mig ♥ För det finns det mycket av i vårt förhållande, kärlek.
Här kommer trailern till filmen vi ska se:Jag måste i vilket fall som helst rappa på nu. Jag ska åka till älsklingen om en stund och innan dess ska jag packa lite grejer och sen hinna plugga lite till kanske.

Hoppas att ni får en lika fin kväll som jag har tänkt att ha ♥