Nathalie.Anna

30 September!

Kategori: AllmäntVad tycker ni om denna något mörka outfit på Taylor Momsen?
Jag tycker att den passar henne riktigt bra, hon passar helt enkelt i denna något hårda stilen och det önskar jag att jag med gjorde. Det är en riktigt cool stil, men det ser riktigt knäppt ut om någon som inte passar i den försöker sig på den. Utan, ser man ut som Taylor. Go for it!!

30 September - Skvallernyheter!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Nu är jag hemma. Det tog lite längre tid än väntat. Operationen som mormor gick igenom skulle i vanliga fall ta 20 minuter, men tog nu istället 2 timmar p.g.a att maskinen som användes hade gått sönder. Men nu är vi iallafall hemma. Operationen gick bra och hon kommer nog att se mycket bättre än innan från och med imorn.
Det hoppas vi på ♥


Jag sitter just nu och pluggar och ska väl invänta maten. Det ska bli gott med mat, är riktigt hungrig. Men jag kan ju bjuda er på ett litet snack sålänge. Här kommer lite skvallernyheter:

Nyhet 1: Den 11/10 började en av mina favoritserier igen, med en andra säsong. Alltså Paradise Hotel och i veckan släpptes det en kortfilm på Aftonbladet.se där man fick se några deltagare och de berättar lite om vad de tror om den kommande säsongen som de ska vara med i. Det är väldigt mycket tankar om sex, och det är väl nästan i princip det som den serien går ut på och får tittare igenom. Sen är det ju intriger som är sjukt spännande att följa.
Ser ni också fram emot den nya säsongen eller?

Nyhet 2: Imorse när jag gled in på Aftonbladet.se så fick jag se ett klipp från Australias (?) Next Top Model där progeramledare, i det sista programmet råkar säga fel namn på vinnaren. Det var dock inte hennes fel, hon fick ju fel namn i örat. Gud vad pinsamt är ju det första man tänker. Jobbigt att stå där i den sitsen och måste förklara att hon som trodde att hon hade vunnit och gav tacktal egentligen inte hade vunnit. Programledaren klarar sig dock ut situationen bra och jag tycker att den "första vinnaren" klarar situationen ännu bättre.

30 September - Födelsedagar!

Kategori: Allmänt

30/9:
Lacey Chabert (skådespelerska "Mean Girls") - 28 år
Kristin Kaspersen (programledare) - 41 år
Fran Dresher (vacker skådespelerska "The Nanny") - 53 år