Nathalie.Anna

30 December - Låttips!

Kategori: Allmänt

Åh..

Nu är det snart nyårsafton och då smäller det. Men först kommer min underabara moster med familj hit om några timmar. Det ska verkligen bli hur mysigt som helst ♥
Det är sjukt hur mycket jag har saknat de och det ska bli kul att ge de deras julklappar (O speciellt Madelens såklart). Wie!

Nyårsplanerna då:

Klockan 10-11 imorgon förmiddag kommer Malin, Simon och Malin hit för att äta (läs dricka) champangefrukost här hemma hos mig. Sedan efter det så åker Pontus och Simon tillsammans med Peter och Joel hem till Pontus för att basta i några timmar och då stannar vi kvinnor kvar här hemma hos mig och dricker cider, spelar spel och bara myser. Sedan vid 16, så är det nyårsmiddag med en massa underbart folk runt bordet och det ser jag verkligen fram emot, med god mat och gott att dricka. O sedan på kvällen blir det en massa gott tilltugg, roliga spel, ölspelet såklart och en massa gott att dricka, samt raketer.
Visst låter det som en toppenbra nyårsafton?!

Hoppas att ni får en precis lika bra nyår som jag kommer att ha, och en toppenstart på det nya året ♥

29 December!

Kategori: Allmänt

Idag har jag återigen varit i Trollhättan...

Och denna gången hittade jag faktiskt två fina klänningar som jag kan välja mellan till nyår och de var väldigt fina måste jag säga. Jag ska prova de med mina smycken och andra accesoarer och så får vi se om jag fortfarande tycker att de är fina. Skönt att ha lite att välja på iaf...

Jag längtar verkligen bara mer och mer till nyår just nu. O imorgon kommer min underbara moster Sandra hit med sin familj och det längtar jag också mycket, mycket till. Det ska bli så kul att få busa runt med Madelen och kramas med Sandra, samt även diskutera med Max och det är alltid spännande. O det ska bli superkul att festa till det med de på nyårsafton med god mat, gott tilltugg, gott att dricka och raketer, samt bra sällskap och bra musik och roliga spel. Det pirrar i magen när jag tänker på det, det kommer att bli toppen! ♥

Jag sitter just nu och pluggar för fullt, för jag hade nämligen tänkt att bli klar med tentaplugget för idag och imorgon idag så att jag slipper att sitta med det imorgon när vi får folk på besök och man har trevligare saker för sig.

Här nedan kommer en av de klänningar som jag fick införskaffat mig idag:28 December - Boktips!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett boktips som jag starkt, STARKT kan rekommendera:Faller fritt som i en dröm skriven av den underbara, fantastiska Leif GW Persson.
Jag har nog haft en recension om denna bok förr för att det är inte första gången jag läst denna bok för att den är just underbar. Jag älskar att läsa om mordet på Olof Palme och denna boken får helt enkelt 10 av 10 i betyg.

Boken handlar om:
15 augusti 2007 och måttet är rågat för Lars Martin Johansson, chef för rikskriminalen. Han tänker klara upp Palme-mordet. Tidpunkten för preskription ligger inte alltför långt bort, och hans egen pensionering kryper närmare. Vad vore bättre än att kröna karriären med en lösning av detta fall?

I hemlighet samlar han de vassaste medarbetarna, förnekar i media att en ny utredning inletts och tillsammans börjar de med fräscha ögon gå igenom det enormt omfattande utredningsmaterialet. Christer Pettersson är inte Palme-mördaren. Det slår man fast snabbt.
Ett nytt överraskande spår växer istället fram, sakta men säkert. Men om spåret är det rätta -- går sanningen att offentliggöra?

♥ Onsdagen den 10 oktober. Hamnen i Puerto Pollensa på norra Mallorca. Strax före sju på morgonen hade Esperanza lämnat sin vanliga plats vid charterbryggan längst in i hamnen. En vacker liten båt med ettt vackert namn. 

♥ Oavsett om sanningen är absolut eller relativ och helt bortsett från att många av oss ständigt söker den, är den till sist ändå förborgad för nästan alla av oss. I regel nödvändighet och om inte annat av omsorg om dem som ändå inte skulle förstå.