Nathalie.Anna

30 Juni - Filmtips!

Kategori: Allmänt

Filmtips:The Fourth Kind med b.l.a Milla Jovovich
. Jag tycker att denna film är riktigt bra. Den är spännande, paranormal och det är verklighetsbaserat (till viss del såklart). Hela filmen med sekvenser filmat med en riktigt kamera och sekvenser filmat med ett filmteam bakom kameran gör det hela ännu mer spännande och mer verklighetstroget, trots att jag personligen inte tror på aliens. Se denna film!
Betyg 9 av 10 av mig.

Filmen handlar om:
Dr. Abigail Tyler kommer till Alaska för att intervjua människor som sägs ha blivit bortförda av Aliens. Det visar sig att de alla, oberoende av varandra, har samma detaljerade historia att berätta och Tyler kommer en skrämmande sanning på spåren ...

30 Juni - Födelsedagar!

Kategori: Allmänt

30/6:
Mike Tyson (f.d boxare & legend) - 45 år

29 Juni - Filmrecension!

Kategori: Allmänt

Filmtips:Identity med b.l.a Amanda Peet & John Cusack. Denna filmen är helt okej. Jag tycker inte att den var speciellt nyskapande och sådär, och den var inte heller speciellt spännande men det funkade att kolla på en torsdagkväll. Dock är det flera bra skådespelare med i filmen och det ger verkligen filmen ett riktigt lyft.
Betyg 4,5 av 10 får filmen av mig.

Filmen handlar om:

Stranded at a desolate Nevada motel during a nasty rainstorm, ten strangers become acquainted with each other when they realize that they're being killed off one by one.