Nathalie.Anna

31 Maj - Tenta!

Kategori: AllmäntNu är jag snart påväg till tentan. Malin och jag ska åka dit ihop och det ska bli trevligt som sjutton! :)
Nu börjar jag faktiskt bli riktigt nervös. Inte för att jag anser att jag har pluggat för lite, men kanske för att jag har pluggat för mycket och det är stopp i hjärnan, eller för att jag kanske har pluggat på fel saker.

Det vet man aldrig med tentan, den kan ju vara helt annorlunda mot var den vart förr.

Önska mig lycka till iallafall!  ♥

30 Maj - Veckans Babe!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Helgen har varit helt underbar. Det känns som att jag säger så efter varje helg och det måste väl betyda att man har ett väldigt fint liv (för helgerna är ju den enda tiden jag har ett liv, annars pluggar jag ju bara dygnet runt). Vi badade lite tunna i lördags, det var jag, Malin, Simon och Pontus och vi satt nog där i fyra-fem timmar och bara pratade och drack vin och det var hur mysigt som helst.
Det märks att det varit en bra kväll kvällen innan om man hittar en bikiniöverdel i badtunnan och en bikiniunderdel är försvunnen. Haha! ♥

Jag har tenta imorgon så det blir inte mycket mer än plugga för min del idag och ikväll. Min älskling ska få förhöra mig lite sen och så får vi se hur det går och nu sitter jag och gör gamla tentor för sjuttioelfte gången och ska göra lite andra uppgifter som jag tycker är svåra också.

O här kommer veckans babe:Nikkie Reed
. Jag tycker att hon är supervacker, jag tyckte inte det när Ryan blev ihop med henne i serien OC. Dock kom den åsikten när jag såg henne i Twilight-filmerna som sjukt vacker vampyr. Jag tycker helt enkelt att hon förtjänar första platsen i veckans babe denna veckan, så är det bara.

27 Maj - Låttips!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥

Nu är det helg, eller helg och helg. Det är ju tenta på tisdag, så jag kommer inte kunna slappna av på hela helgen. Jag kommer försöka göra något roligt imorgon kväll, annars blir det inte mycket vila för min del. Jag känner att jag har koll på det mesta som vi har gått igenom, men ändå kan jag inte komma till att slappna av. Om jag ska hålla på såhär i åratal till så kommer jag att vara en grönsak innan jag är 30. Usch, jag måste lära mig att slappna av! :)

Imorgon blir det iaf att umgås med alla jag älskar. Mina älsklingar Malin och Simon och Joel, och självklart Pontus. Vi har tänkt att bada lite tunna hemma hos Pontus, och sedan kanske äta lite ihop och dricka lite gott och sedan får vi se vad som händer. Det kommer vi nog på något skulle jag tro.

Hur mår ni förresten?

Det blir nog inte speciellt mycket bloggande nu innan tentan. Men efter att den är gjord på tisdag så ska jag börja blogga som vanligt igen. Gud, vad det ska bli skönt med ledighet.