Nathalie.Anna

27 April!

Kategori: Allmänt

Nu är det kört.....

kört för de personer som tror att de har en plats i mitt liv, men ändå är ute efter att såra, förstöra och framhäva sig själva och sedan gå bakom ryggen och ljuga ihop saker.

När jag gick ur grundskolan så trodde jag att jag lämnade sådana personer bakom mig, folk borde växa upp tänkte jag. Men OJ så fel jag hade. I verkligheten är det ju som en lekplats all over again.

Så ett tips, säg det till mig istället eller håll käft!

26 April!

Kategori: Allmänt

Hej på er! ♥

Jag är mitt uppe i ett relativt stort arbete, inte stort i antalet sidor men stort i att man inte riktigt vet vad som krävs och att det är ett helt individuellt arbete. Jag har valt att fokusera mig på i vilken mån kreditbedömningen (alltså om man ger ut lån eller liknande) till företag går till, hur beslutsprocessen ser ut och hur riskerna ser ut och ska hitta en artikel i dagens industri som man kan referera till. Svårt!Imorgon är det sista skoldagen för denna vecka, då är det det sista seminariet innan slutseminariet i slutet av maj och det ska bli riktigt skönt att slippa det på ett tag. Jag behöver fokusera på tentaplugget lite mer känner jag. Sen efter morgondagens skoldag så är det helg för min del och det ska bli riktigt, riktigt skönt känner jag. Vad som händer i helgen är inte riktigt bestämt ännu, det bestäms med lite mer säkerhet under dagen/kvällen.
Imorgon blir det att färga håret hemma hos Karro och dricka lite vin och kanske några sourz på det och mysa med flickorna. Laga lite god mat och njuta av varandras sällskap.

Vi har även pratat om att åka till Lysekil på söndag/måndag. För det är ju så kul när Joel kan följa med och det kommer nog att bli toppen om det blir så. Det ska kollas upp idag, så att planering med mat och annat kan göras. Wie! ♥


25 April - Filmtips!

Kategori: AllmäntRemember Me med b.l.a Robert Pattinson
. En bra film tycker jag allt, under filmens gång så undrade jag lite vad poängen med filmen skulle vara och det kändes som att det inte fanns någon, tills man kom till slutet och förstod hela sammanhanget. Slutet var helt enkelt det som gjorde filmen minnesvärd, men den är verkligen sevärd och jag tycker att alla ska se den och påverkas av den.
Filmen får 8 av 10 i betyg av mig (7 hade den fått om slutet varit annorlunda).

Filmen handlar om:
Tyler Hawkins (Robert Pattinson) lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally (Emilie de Ravin). Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov ...

Twilight-megastjärnan Robert Pattinson är tillbaka framför kameran - och i vilken roll sedan! Tyler Hawkins är som skapad för Robert Pattinson och det råder inget tvivel om att denna film är ett måste.