Nathalie.Anna

29 Augusti - Starka Känslor!

Kategori:

Veckan har varit toppen hitintills......
 
I måndags hade jag ju som sagt seriekväll med Malin, och vi hann se ett avsnitt av True Blood och ett av Parenthood och en massa gott att dricka. Det är toppen att ha en kväll i veckan ensam tillsammans med henne, underbara, underbara Malin! ♥
 
Igår var jag och Pontus och shoppade lite kläder. Jag hittade en klänning, en kjol och en massa smink som jag VERKLIGEN behövde. Allt min smink är nästan slut efter denna sommaren, så det var på tiden verkligen. Och det var trevligt att åka och shoppa tillsammans med Pontus och skönt att han kunde ta ledigt en eftermiddag/kväll mitt i veckan.
Jag ser han nästan ingenting nu när han är elektriker på dagarna och tröskar på kvällarna, men jag älskar honom!
 
Idag har jag varit med Kakan en sväng i Trollhättan för att hämta upp biljetter hos Mr. Simon Olsson till kräftskivan som börjar närma sig med stormsteg. Så nu är det löst och jag fick ocksä köpt hårfärg och så lunchade vi ihop och det var riktigt trevligt! Tack för idag Cookie-dough! ♥
 
----------------------------------------------------------------
 
Jag har också börjat tänka tankar om att söka jobb i Norge efter examen nästa sommar. Jag böjar känna att inte har så mycket kvar här, eller det har jag, jag har ju alla mina kompisar, mina familj och Pontus. Men det känns ibland att jag kan bli överflödig. Så kanske vore det inte så dumt med Norge ändä, få lite distans till allt och alla distans till mig, som vissa verkar begära...
 


26 Augusti!

Kategori:

Kräftskivan blev verkligen jättelyckad....
 
Allt med den blev toppen, vädret var helt okej, maten var jättegod, vännerna var fulla och glada, musiken var toppen och snappsen och sången var bland det bästa. Hela kvällen blev lyckad och det tack vare mina speciella vänner som betyder mest för mig.
 
Denna veckan har jag därmed gjort en massa mysiga och roliga saker. Jag har som sagt dansat och skrattat hela natten på kräftskivan, sett Snabba Cash II på bio, spenderat hela fredag dag med mina älskade föräldrar, tränat hela veckan och beställt nya grejer till skolan och det är nägot som jag tycker är superkul, nya böcker - pennor - sudd - pärmar och block. Wiho! 
 
---------------------------------------------------------
 
Nu är det söndag, och det är drygt en vecka kvar till skolan börjar och det ser jag verkligen fram emot. Det ska bli spännande att läsa juridik igen! Annars har jag inte så mycket planerat denna veckan, imorgon är det serietittande med Malin som varje måndag, och sen måste jag och Pontus åka och shoppa i Trollhättan någon dag i veckan.
 
Hoppas att ni har en superbra söndag! ♥
 
 
 

22 Augusti!

Kategori:

Åh, det ska verkligen bli så kul på fredag....
 
För på fredag ska det bli kräftskriva så det smäller av det. Det blir hemma hos Pontus (eller där han bodde förrut) och vi har planerat med god mat, massor med kul folk, snapps, gott att dricka, bra musik och dans såklart. Jag tror och vet att det kommer att bli en grym kväll, det ser dock inte ut som att vädret kommer att bli speciellt bra men det spelar ingen roll.
Huvudsaken är att man är i närheten av fina vänner, då spelar inte vädret någon som helst roll! ♥
 
--------------------------------------------------------------
 
För övrigt så finns det inte så mycket att göra när det är sådant här väder. Vi funderar på att åka och shoppa lite någon dag denna veckan (kanske idag?) och sen blir det handling inför fredagen och matlagning och sen är det ju faktiskt så att både Breaking News med Filip och Fredrik har börjat igen och likså Robinson. Toppen!