Nathalie.Anna

22 December - Madelens 7års-dag!

Kategori:

Idag är det den 22:e december och det är inte vilken dag som helst....
 
det är nämligen Madelens 7års-dag idag. Min underbara lilla kusin, som inte är så liten längre, fyller redan
7 år. Tiden går så himla, himla fort verkligen. Den går läskigt fort och ibland känns det verkligen som att tiden rinner ifrån mig och idag är en sådan dag som den känslan infinner sig i mig.
 
Det var ju inte alls längesen som Madelen var en liten nyfödd bebis, och inte kunde vara ifrån sin mamma i fem minuter utan att sakna henne eller som jag kunde ligga och bara kolla och prata med henne i timmar på golvet. Jag kommer speciellt ihåg en gång när Sandra skulle iväg och handla något och det var vinter, och mamma och mormor hade bestämt sagt att Madelen kunde stanna hos oss medan Sandra bara åkte iväg och handlade, det skulle gå huuuur bra som helst. Och Sandra motsatte sig det först, men tillslut åkte hon utan Madelen. O det tog inte ens fem minuter, så började Madelen sakna sin mamma, och ingen av oss kunde få henne att bli glad. Det var första och sista gången jag fått höra mormor sjunga skulle jag tro och det tyder på att detta är en envis ung dam, en envis, underbar, fantastisk ung dam, som bara blir äldre och äldre.
 
Madelen, hon är den finaste och bästa jag vet! ♥
 
 
 

17 December - Julförberedelser och Tenta Avklarad!

Kategori:

Hej på er! ♥
 
Jag har verkligen inte skrivit här på länge nu. Den största anledningen till det är nog för att jag har haft tenta, eller jag hade tenta i Krediträtt i lördags och de senaste veckorna har därmed varit hårdplugg och plugg och plugg. Inte mycket mer än så måste jag erkänna!
Tentan var som sagt i lördags och det kändes faktiskt ganska okej när jag gick därifån, den var en riktigt svårt och lurig tenta, den svåraste jag har gjort hittils på HV, men jag tror och hoppas att det har gått vägen!
 
O efter tentan i lördags, så åkte jag hem och storstädade och sen på kvällen kom Joel & Jenny och Johan & Linnea och festade till det, som förfest innan den sista Kronan som faktiskt var över förväntan. Sjukt kul hade jag, massa trevliga människor, massa bra musik och dans, dans, dans! :D
 
--------------------------------------------------------
 
Nu är jag för tillfället hemma hos mina föräldrar, och lagar (eller mest kollar på när mamma lagar) julgodis, pluggar lite, bloggar lite, planerar julen, skriver julkort, gosar med Singo och väljer vilka tomtar och prydnadsgrejer jag ska ha med mig till lägenheten härifrån!
Det kommer verkligen att bli supermysigt hemma i lägenheten efter allt pynt och förfinande!
 
Puss på er!
 

5 December - Snö och Saknad!

Kategori:

Herregud vad det snöar......
 
o det är så vackert, så vackert måste jag säga. Det har verkligen snöat hela dagen, och hela natten och det är inte lite snö som har fallit heller. O det gör mig glad och det gör mig pigg. Det är på något sätt roligare och mer motiverande att sitta och tentaplugga med snö fallande utanför. Varje dag är en dag närme jul! ♥
 
Idag har jag inte mycket planerat, eller för den delen som är kvar av dagen. Det blir plugg och sen funderade lillebror på att komma hit på filmkväll och övernattning ikväll också, det kunde bli supermysigt. Äta lite god mat och se på en bra film, jag måste även hinna tvätta där emellan någongång med. Sen blir det läggdags i någonsånär tid, iochmed att det är skola imorgon. Det är kursintroduktion på nästa kurs, känns lite konsigt att ha det innan man ens haft ett avslut i denna kursen som jag läser nu ännu. Men det löser sig säkert! Ska bli spännande att se vad den kursen handlar om mer bestämt!
 
Jag längtar för övrigt efter min älskling, hur mycket som helst! Jag vill att han ska komma hem, nu, nu. nu. Det är alltid en stor saknad i mitt hjärta, en tomhet när vi inte kan vara ihop och jag längtar verkligen till att han kommer hem och kan fylla den tomheten igen! ♥ ♥
Min vackra ängel!!
 
Puss! ♥