Nathalie.Anna

23 Februari!

Kategori: AllmäntOh, vad jag älskar Drew Barrymores outfit på bilden ovan.
Jag har för mig att hon fick kritik för den på Aftonbladets modesida, men jag tycker verkligen inte att den ska kritiseras. Den är ju fantastisk!
Hon brukar inte alls stå ut och vara vacker i mina ögon, men i denna hårfärgen (jag har en svaghet för rött) och i denna outfit som är en blandning av gammalt och nytt känns det som så är hon verkligen supervacker. Tiopoängare Drew!Idag är det pluggade hela dagen, för det blir inte mycket med det imorgon. För imorgon börjar, vad jag tror, en oförglömlig helg.
Imorgon: Då blir det att åka till Pontus på eftermiddagen någon gång och förfesta lite innan vi drar till Göteborg och ser på Movits! och Kapten Röd och det kommer att bli grymt, vi har verkligen väntat på det här hur länge som helst. Och efter det drar vi till Maggie och festar till det med honom innan vi tar ett sent tåg hem och lägger oss för att sova ut för på lördag:
Då blir det att vakna upp med Malin, Simon och Pontus hemma hos Pontus och umgås med de hela dagen och det ska bli underbart. Sedan tror jag att vi åker relativt tidigt till Malin N och förfestar med henne inför Drängarna på Casa, och det kommer att bli toppen.
Det är så sjukt mysigt med vårt mysgäng, ni är bäst! ♥

21 Februari!

Kategori: Allmänt

Avsnitt 72 - 9/2 2012 med Filip och Fredrik:

Grymt, sjukt bra och helt otroligt roligt avsnitt verkligen. Det är när de är hemma hos Arga Snickaren och intervjuar honom efter det podcastavsnittet innan, nummer 62 och det var i det avsnittet med allt som har med Arga Snickaren att göra började.

Filip och Fredrik hade vart på julfest med honom och var superfascinerade av att han drog till sig varenda människa på festen och att han har otroligt självsäker och fin utstrålning.
Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på det avsnittet, jag känner nog så om man ska se något av alla dessa "bygga saker"-program så borde man se just Arga Snickaren, p.g.a att det är just Anders Öfvergård som är med där. Det är nog också så att min tycke för honom kom mycket med att han var med i podcasten, det är en självklarhet. Han är grym! Det finns ju inte speciellt många människor med så många auror som han har, en omklädningsrumsaura, en "stor kuk"aura och en nygiftaura.

http://www.filipochfredrik.com/podcast-arkiv/podcast/2012/02/hemma-hos-arga-snickaren/20 Februari - Låttips!

Kategori: AllmäntHeeeeej där! ♥


Nu är det ny vecka med nya möjligheter, dock känns det lite som en tung start på veckan. Jag vet inte riktigt vad det är som är fel på mig, jag är ganska klantig tydligen. I lördags var vi ju på hemmafest hos Malin och Simon, och det var verkligen hur trevligt som helst - Trevligt sällskap, gott att dricka och en glad stämning och innan dess var jag hemma hos mig och lagade lite mat tillsammans med Malin N och det var också supertrevligt. O på natten när vi skulle åka hem, runt tre tror jag så stannade vi vid bankomaten i Vara för att Pontus skulle ta ut pengar, och jag går efter och ramlar och slår huvudet rakt i asfalten. Usch, fy den smärtan som jag hade den natten vad fruktansvärd. Jag var yr, hade ont i huvudet, hade skrapat upp hela mina händer.
Ok, jag är klantig men så klantig trodde jag inte att jag var....Denna veckan är det hemmaplugg som gäller, varje vaken timma (som att det vore något ovanligt). Och jag ska även försöka umgås med älskade Malin E, då Simon är i Norge denna veckan och jag vill inte att hon ska känna sig ensam. Jag älskar dig Malin ♥

Nu ska jag fortsätta med pluggandet en liten stund till innan jag ska göra mig något att äta tänkte jag.

Ha en bra måndag!