Nathalie.Anna

26 Januari!

Kategori: Allmänt

Håhåjaja.....

Jag är lite trött och har lite ont i magen, men annars mår jag prima och bara LÄNGTAR till helgen som kommer. Det ska bli skönt med lite ledigt, och det ska bli underbart att få umgås med mina kära vänner och verkligen, verkligen festa till det till tusen. Som aldrig förr (eller jo kanske juldagen)!
Tanken är att vi ska åka till Göteborg runt lunch på lördag och gå några timmar på Mc-mässan där och sedan vidare till Viktor och det ska verkligen bli kul att se hur han bor och festa till det med det gänget också. Jag längtar, Wie! ♥

Imorgon har vi förövrigt den första inlämningen i Marknadsföring och jag har precis finslipat klart på den och jag hoppas att den ska duga för vår lärare. Det blir nog bra i slutändan, det är skönt att få den gjord i vilket fall som helst. O sen ska jag nog ta helg, eller det blir nog lite plugg imorgon efter skolan och sedan tar jag nog ledigt på lördag och återgår till pluggandet på söndag istället.

Nu ska jag nog göra lite mer med plugget och sedan sova inför skoldagen imorgon. Det kör vi på!

25 Januari!

Kategori: Allmänt

Heej! ♥

Oj, oj nu var det verkligen längesen jag skrev ett inlägg här i min underbara blogg. Jag kan med handen på hjärtat och helt ärligt säga att det är för att jag helt enkelt inte haft tid. Jag har så sjukt mycket i skolan hela dagarna och hela kvällarna och vissa nätter, sedan har jag haft tenta och vart hela helgen i Idre. Men det ska bli skärpning på mig, det lovar jag er!

Idre var i vilket fall som helst helt fantastiskt. Det var faktiskt tråkigt att komma hem, jag trivdes verkligen som fisken i vattnet i vår stuga, med snö och fantastiskt sällskap, bastu och avslappnande skidåkning. Jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på att jag inte kommer att ha så kul förrän nästa år, usch. Det är svårt att beskriva vad som var så bra med resan, det skulle nog vara att man fick vara ledig i flera dagar och inte tänka på skolan och bara vara.
Tack iaf mina underbara vänner:
Malin - Simon - Joel och Pontus för att ni gav mig denna underbara helg med er ♥16 Januari - Veckans Babe!

Kategori: Allmänt

Heeej! ♥

Idag var det kursstart för min del, hade ju tenta i lördags och den kändes helt okej, svårt att uttala sig om utgången på den då det är helt omöjligt att svara på hur lärarna kommer att tolka svaret, dock hoppas jag att mina svar duger för jag svarade på allt och allt jag kunde om det som var aktuellt. Hoppas Hoppas!
Kursstarten var okej den med, marknadsföring är kanske inte det roligaste ämnet på HV direkt, men det funkar väl och imorgon börjar externredovisningen och det ser jag verkligen fram emot! Wie!

Min helg var för övrigt toppen, det blev ju tyvärr inte så mycket helg men lördagskvällen var hur rolig som helst och det vill jag verkligen, verkligen göra om ♥ Och tack Karro för skjutsen!
Här kommer veckans babe iaf:Joel Högemark
. En riktigt fantastisk kille med ett stort hjärta och en vacker personlighet. Inte bara en kille med vackert yttre utan också en vacker insida och en charmig personlighet.
Tummen upp för Joel helt enkelt.