Nathalie.Anna

30 Juni!

Kategori:

Heeej på er!
 
Min helg har varit helt underbar, och jag lever fortfarande på känslan ifrån den. I torsdag kom först morbror Mathias med familj och senare på eftermiddagen så kom moster Sandra med hennes familj och vi åt god mat, drack gott och skrattade hela natten igenom. Vi gick och la oss runt tre (vi som satt uppe så länge, vilka var jag, Mathias, pappa och Linda). O fredagen var det en liknande dag, att leka och umgås med barnen hela dagen och sedan festa och dricka vin med mina vackra vänner och mina underbara släkt. En toppenhelg helt enkelt! ♥
 

Nu är det en ny vecka, och det känns också bra faktiskt. Har inte gjort något jätteskoj idag direkt, har endast städar, tränat och fixat här hemma så att det är fint och fräscht. Och nu ska jag träna lite mer innan det bli duschning och ikväll blir det serier och vin med Malin, precis som varje måndag. ♥ ♥

 
 
Puss!
 

25 Juli - Outfitbattle!

Kategori:

Outfitbattle:
 
Dakota Fannin vs Nicki Minaj
 

Visst, det är två helt olika stilar på både tjejerna och kläderna som de bär. Jag tycker att båda stilarna är snygga, men jag hade nog personligen valt att sätta på mig Dakotas lite mer subtila outfit om jag var tvungen att välja.

24 Juli - Boktips!

Kategori:

 
Signal som är skriven av Stephen King. Författaren av skräckböcker som är mycket svåra att överkomma med skicklighet. Han är och kommer alltid att vara en av mina favoritförfattare och denna boken är inget undantag ifrån det. Boken är smart, skickligt skriven och lite av en framtidsroman.
Jag ger boken betyg 6 av 10.
 
Boken handlar om:
Första oktober. Gud är i sin himmel, börsen står i 10.140, de flesta flygplan följer tidtabellen, och Clayton Riddell, konstnär från Maine, nästan dansar fram längs Boylston Street i Boston. Han har just skrivit på kontrakt för ett seriealbum som kanske kan låta honom försörja sin familj på att skapa konst istället för att lära ut den. Han har redan köpt en liten (men dyr!) present till sin tålmodiga fru, och han vet precis vad han ska köpa till sin son Johnny. Och varför inte en liten belöning till honom själv? Clay ser hoppfullt på framtiden. 

Det gör han inte länge till. Orsaken till förödelsen är ett fenomen som snart är känt som signalen, och attackredskapet är mobiltelefoner. Allas mobiltelefoner. Clay och de få förtvivlade överlevande som förenar sig med honom finner sig plötsligt mitt i den becksvarta natten av civilisationens mörkaste tid, omringade av kaos, massmord, och en människostam som blivit reducerad till sitt mest basala tillstånd och sedan börjar utvecklas. 

Det finns ingen flykt undan denna mardröm. Men för Clay pekar tecknen hem till Maine, och medan han och de övriga flyktingarna mödosamt tar sig norrut börjar de se primitiva skyltar som bekräftar deras färdriktning: KASHWAK=NO-FO. Ett löfte, möjligen. Eller ett hot 

Det finns 193 miljoner mobiltelefoner bara i USA. Vem äger inte en? Stephen Kings fängslande, bloddrypande och fascinerande roman ställer inte bara frågan: "Hör du mig?", den svarar också på den i allra högsta grad.