Nathalie.Anna

29 Juni!

Kategori:

Hej!
 
Igår hade jag en underbar dag i det underbara väder som visade sig. Malin kom hit på eftermiddagen/kvällen med några flaskor vin som vi satt och drack en stund för att vänta in att Sandra och Madelen skulle komma och det var riktigt gott med vin och när Sandra kom så hade även Karro och Malin kommit och även Simon och Pontus och mormor och då blev det några liter vin till tillsammans med Sandra och det var jättekul.
Jag saknar Sandra och Madelen redan! ♥
Idag vaknade jag relativt tidigt för att Sandra skulle åka hem och innan dess skulle vi en sväng till Nossebro och handla lite, jag har även varit hos farmor en sväng med pappa och fixat lite inför imorgon för imorgon är det jordgubbens dag som ska firas med de finaste vännerna hemma hos Karro och det kommer att bli en toppendag och kväll!
 
 
Puss!

28 Juni - Filmtips!

Kategori:

 
Hur många lingon finns det i världen med b.l.a Sverrir Gudnasson och Vanna Rosenberg. En fantastisk film, en underbar och mysig film som iochförsig som många andra filmer får mig att få både varma och kalla känslor i kroppen och tårarna att rinna. Jag tycker att filmen är en hyllning till alla fina fina människor med någon svårighet att handskas med varje dag. Jag hyller de likaså!
Filmen får betyg 6 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Alex är en charmerande slarver som varken tar ansvar för sig själv eller sina närmaste och hans liv är allt annat än under kontroll. Relationen till flickvännen Lisa är urusel och dessutom är han arbetslös. När så Lisa plötsligt får nog och kastar ut Alex på gatan tvingas han att söka ett jobb för sin överlevnad och plötsligt befinner han sig som assistent till ett gäng utvecklingsstörda och de får honom att steg för steg se livet med nya ögon...
 
Filmen bygger fritt på "Glada Hudik-teatern" och deras verksamhet som gjort sensationell succé
För övrigt så åt jag lunch med mina fina flickor igår och tog en tripp till Systemet med dessa fina och det var supertrevligt att umgås några timmar med de. O idag/ikväll kommer Sandra och Madelen samt mormor hit, dock stannar Sandra bara en natt och det är lite synd men jag får försöka umgås med henne så mycket som möjligt idag och imorgon. Imorgon har jag och pappa tänkt att åka en sväng till farmor i Vänersborg också.
 
Men nu ska jag efter ett träningspass lägga mig i solen en stund och läsa lite.
 
Puss!
(& förresten, jag fixade den andra kursen som jag läste det senaste. Så check investeringsbedömning samt organisation och ledarskapskursen)

25 Juni - Låttips!

Kategori:

 
Glad Midsommar i efterskott på er mina fina vänner!
 
Jag haft haft en UNDERBAR midsommarhelg med mina fina vänner. Vi firade midsommarafton i Pontus lada med god mat (färskpotatis såklart!) och med god dricka och dansen höll verkligen på heeela natten. Och tillsammans med dans i klackar och brännboll så har man känningar i kroppen efter en helg som man inte kunde varit mer nöjd med!
Tack alla som var med och förgyllde denna midsommaraftonen!

Och idag, trots det otroligt tråkiga väde så har jag haft en bra dag hittills. Jag fick imorses reda på att jag fått högsta betyg på tentan i investeringsbedömning och finansiella styrning och det känns riktigt riktigt bra att avsluta även denna terminen med 0 omtentor och högsta betyg. Allt pluggande lönar sig till slut!
 
Nu ska jag se ett avsnitt av True Blood och rensa bland mitt smink tänkte jag. Sen får jag nog ringa min fina fina mormor och berätta de goda nyheterna om tentan för att jag vet att hon väntar på att jag ska ringa och säga hur det gick. Min mormor är finast! ♥
 
Puss!