Nathalie.Anna

30 Mars!

Kategori: Allmänt

Jag är världens sämsta bloggerska för tillfället...

Det är hemskt men sant. Förra veckan var det tentavecka med tentaplugg och två tentor, en på torsdag kväll och en på lördag förmiddag och efter torsdagskvällen trodde jag att jag skulle avlida. Alla gick ifrån tentasalen med gråten i halsen, och det visade sig sen att lärarna hade gjort en del fel när de gjort tentan och det var därför det blev för svårt att klara ut och vi får se vad som händer med den saken.
Marknadsföringen som jag gjorde i lördags gick mycket, mycket bättre och den lyckades jag bra med känns det som!Idag har jag grejat en hel del här hemma, fixat in ett skrivbord i mit rum och städat och donat samt grejat i min garderob. Jag har även hunnit plugga några timmar och det känns skönt, för imorgon är det party med mina kära vänner som gäller och då ska jag slappna av och bara umgås med de och det kommer att bli super! ♥

19 Mars - Tentavecka!

Kategori: Allmänt

Nuuuu är det start på tentaveckan....

O det känns inget vidare om jag ska vara helt ärlig. Jag är inte helt säker på någonting, men det är likaså man känner varje gång innan tenta och nu har vi två tentor med en dags mellanrum. Jag kommer att vara helt slut efter denna veckan, jag har en tenta i externredovisning på torsdag kväll och sedan en tenta i marknadsföring II på lördag dag och sedan söndag ledigt, och sedan på måndag börjar två nya kurser. Usch! Jag känner att det kommer att bli tufft ett tag nu...Annars har helgen varit lika bra som vanligt. Det blev bastu en liten stund för min del, det är inte min favoritsysselsättning precis och sen gjorde vi oss iordning och drog hem till Malin N för hemmafest och det var supermysigt. Sen åkte vi hem och Pontus åka med Karro - Örth - Malin N och Joel till Mc Donalds i Trollhättan och köpte med sig lite mat till mig.
Tack för det mina vänner ♥

16 Mars!

Kategori: Allmänt

Jag är kär....

Inte bara i Pontus och i mina älskade vänner. Utan fantasikär, förtjust, förundrad och amazed i mannen nedanför.

Dax Shepard:
Han är helt sjukt underbart vacker att se på, rolig som få och spelar en fantastisk karaktär i serien Parenthood som man inte kan annat än älska.

Snart är det helg, iallafall i en halv dag eller så för min del och det ska bli riktigt skönt. Imorgon ska jag umgås med mina vänner hela dagen, nästan alla vänner och sedan basta och ha hemmafest på kvällen och det kommer nog att bli toppen! Jag har köpt en ny vinsort som jag ska testa och så får vi se om den smakar, men det gör den säkert.
Jag tror att det kommer att bli en kanonkväll, och denna kvällen blir till att plugga och umgås med min älskling. Vi ska se lite på serier, äta lite gott och bara umgås ♥