Nathalie.Anna

31 Maj - Låttips!

Kategori: AllmäntSOMMARLOV!


Jag har dock inte hunnit känna att det faktiskt är sommarlov ännu, jag skrev tenta igår och det gick ganska bra kändes det som. Jag svarade på alla frågor och tror att jag svarade någorlunda rätt så vvi får hoppas på det allra bästa helt enkelt. Tentan gick som sagt bra och frånochmed idag har jag sommarlov i hur länge som helst känns det som.

Jag har inte jättemycket planer för sommaren just nu, men det blir flytt om drygt en månad och det kommer att vara mycket plock med det och nästa fredag tänkte jag och Pontus åka och köpa soffa och säng till lägenheten och det kommer nog att bli toppen!
Sen ska jag umgås med mina underbara vänner heeeela sommaren, ligga på stranden, ha roliga fester och bara njuta av varandras sällskap! Wie! ♥

Nu ska jag se lite på tv och försöka bota min huvudvärk som vägrar ge med sig.

Ciao!

29 Maj - Tentavecka!

Kategori: Allmänt

Idag....

Har jag verkligen inte någon tid till att skriva något långt inlägg här, det får bli imorgon eller under torsdagen för imorgon är det tenta mellan 13-18 och till dess ska jag hinna plugga en hel del och sedan umgås med Kakan (Karro) och Svansen (Malin) under förmiddagen imorgon och det ska bli supermysigt!

Vi hörs när stressen har lättat sig lite!

Önska mig lycka till imorgon! ♥

28 Maj!

Kategori: Allmänt

Tentan närmar sig med stormsteg.....

Och förresten så måste jag ju börja med att säga grattis till körkortet till min älskade, älskade lillenbror Du är grym! ♥
Och nu är det tentavecka halva veckan och sedan är det tentadags. Jag vet som vanligt inte vad jag känner inför det, det är aldrig kul att skriva tenta då man blir stressad när man sitter där och inte vet vilka frågor som kan komma och inte och bara det är ett stort stressmoment. O nu när det är en räknetenta helt och fullt så är även att göra slarvfel en stor del av stressproblemet. Det är väldigt lätt att slinta på miniräknaren och vända på en siffra så att hela talet blir fel.Jag tycker verkligen att det är mysigt att sitta här på altanen och plugga, och jag hoppas verkligen att det är fint väder på torsdag så att man kan sitta ute och plugga då och även heeeela helgen då det ska firas sommarlov för hela slanten. Det kommer att bli den bästa helgen hittils tror jag! Vilken lättnadskänsla det kommer att infinna sig i min kropp.

Min helg, denna helgen, har varit toppen. Det har varit grymt bra väder och vi kunde sitta ute hela dagen och kvällen i lördags och bara dricka gott och äta god grillad mat och det var verkligen toppen! Det blev en toppenkväll, synd att det inte blev något av med kubbet bara.
Men det kanske vi kan ta igen i helgen?!

Puss! ♥