Nathalie.Anna

28 November - Filmtips och Seriekväll!

Kategori:

 
Twilight - Breaking Dawn Part I med b.l.a Robert Pattinson och Kristen Stewart. Alltså jag vet  att jag är liiiite efter med att se denna filmen, men det finns faktiskt en anledning till att jag har väntat med att se den, och det är för att jag inte gillar att bli besviken, och med alla de andra filmerna så har jag blivit just det, besviken. Då böckerna är mycket, mycket bättre än filmerna. O också p.g.a det faktum att jag faktiskt ser på True Blood och The Vampire Diaries och dessa filmer därmed känns så rumsrena på något sätt. Dock  är detta en mycket sevärd film, och jag tycker verkligen att man ska se den. Men en tips, se filmerna och LÄS SEN böckerna.
Filmen får 7 av 10 i betyg av mig.
 
Filmen handlar om:
Första delen av den fjärde filmen i den framgångsrika "Twilight"-sagan.
 
Bella och Edward, plus alla som de älskar, måste handskas med en rad konsekvenser av deras kärlek, fantastiska bröllop, romantiska smekmånad och den tumultartade födelsen av deras barn - vilket innebär en oförutsedd och chockerande utveckling för Jacob.
 
 
--------------------------------------------------
 
Nu ska jag äta lite mat, innan Malin kommer hit för myskväll med serietittande! ♥ ♥

26 November - Filmtips!

Kategori:

 
Paranormal Activity 4. Jag och Pontus gick och såg denna film på bio för ett tag sen, för jag anser verkligen att dessa filmer ska ses på bio för att få en bra effekt, eller den bästa effekten. Med riktigt ljud och bra, stor bild så att man ser allting som pågår i rutan. O detta var, precis som jag hade tänkt mig en bra film. Inte riktigt lika bra som tvåan och trean i serien av filmer, men iallafall bättre än ettan och lite annorluna är de tre tidigare filmerna. Helt enkelt sevärd om man vill hoppa till lite i stolen och få mardrömmar.
Filmen får 8 av 10 i betyg av mig.
 
Filmen handlar om:
It has been five years since the disappearance of Katie and Hunter, and a suburban family witness strange events in their neighborhood when a woman and a mysterious child move in.
 

26 November - Euforisk Helg!

Kategori:

Åh, vilken underbar helg jag har haft......
 
och vilken eufori man känner efter den. Helt underbart har det varit att umgås med min fina, fina släkt. Världens finaste släkt utan tvekan. Fredagen var den mest härliga dagen faktiskt: Då var det ju skola på förmiddagen och sedan blev det städ och att göra sig iordning när jag kom hem direkt och sedan när Pontus hade kommit hem och duschat och så så åkte vi på kalas hemma hos mina föräldrar, mormor var glad, alla var glada helt enkelt och vi hade en superkväll med god mat, gott att dricka och mormor fick en massa fina presenter (tre sorters blommor till lägenheten i olika former, en tv, en fotoalmanacka som jag hade gjort etc) och hon blev riktigt nöjd! ♥ ♥ Hon blev verkligen rörd till tårar när hon fick tv:n, men vågade inte riktigt visa det.
På lördagen var det mysdag hela dagen, lite målande med Madelen och en ganska omogen Mathias, som ju inte blir direkt mognare när han är trött och bakfull, drev med alla och ritade med tuschpennor på mamma och var helt enkelt på g, så som bara Mathias kan.
O nu längtar jag ännu mer till julen, då jag får träffa Sandra och Madelen igen! ♥