Nathalie.Anna

29 Oktober - Låttips!

Kategori:

NU var det riktigt, riktigt längesen jag skrev ett inlägg här och jag har faktiskt saknat det.....
 
Men anledningen till min frånvaro ifrån bloggen är att jag var sjuk hela förra veckan och är fortfarande lite seg och trött i kroppen, men det börjar sannoligen gå åt rätt håll och det känns skönt. Det börjar bli riktigt uttröttande att inte kunna äta regelbundet, men det känns som att min matlust börjar komma tillbaka nu och jag får försöka äta upp mig de kilon som jag tappat de senaste veckorna.
 
Min helg har varit ganska lugn men underbar. Jag spenderade fredagen med Pontan. Vi åt god mat, drack gott, kollade en film och bara trivdes ihop med levande ljus och lite snö som föll så vackert ifrån himlen. O lördagen jobbade Pontus hela dagen och jag pluggade, grejade lite här hemma och bara tog det lugnt. O på kvällen kom världens finaste vänner Malin och Simon hit och drack lite vin, lyssnade på musik och pratade som förr i tiden och det kändes riktigt bra och det var riktigt mysigt! ♥
 
---------------------------------------------------------------------
 
Jag måste ju också säga att jag klarade förra tentan i Avtal och Kontraktsrätt och det känns riktigt, riktigt bra för jag vet inte om jag hade klarat att få en omtenta just nu med en sjuk kropp, så det känns underbart och nu är det bara att peppa inför nästa tenta nästa vecka! Denna veckan har jag inte mycket planerat. Det blir skola några dagar från och med imorgon och sedan blir det att tentaplugga resten av veckan och även nästa vecka till tusen. Dock ska jag försöka att plugga så mycket som möjligt denna veckan på veckodagarna så att jag kan vara lite ledig i helgen och umgås med mina fina vänner både fredag och lördag. Det kan bli supermysigt!
 
 

19 Oktober - Låttips!

Kategori:

Jag var uppe med tuppen idag......
 
Inte för att plugga och inte för att hitta på något kul, utan för att gå till läkaren för ett litet besök. Som vanligt är det inte mycket som sker och som är bra med att gå till läkaren, det är bara en massa väntande och läkarna gör ändå aldrig något vettigt känns det som. Men blodprover togs och vi får hoppas att de ger lite svar på de frågor jag har. Men jag är glad som en pärla idag ändå, då vi fick upp fina, fina gardiner i vardagsrummet och köket igår, det blev lite brungråa i vardagsrummet med matchande lila och gröna kuddar till och plommonfärgade i köket och det blev toppen, så nu känner jag mig verkligen hemma!
 
Nu är det inte många timmar kvar till helg och det känns underbart. Dagen idag ska tillbringas i lagboken och teoriböckerna om aktiebolag och kvällen ska spenderas med mina underbara älskling, med en god middag, lite vin, en film och ett bad och för att ladda inför morgondagen. För imorgon ska vi ha inflyttningsfest och det kommer att bli toppen! Vi ska umgås med fina vänner, dricka gott, äta gott och sedan ut och dansa på Oktoberfesten på Kronan och bara ha kul, kul, kul heeeela natten lång. Wihooo!
 
Igår fick vi även trevliga nyheter från Polisen i Danmark (genom världens bästa Simon) att Pontus cross har hittats och finns hos de. Shit, vad glad Pontus var igår för det och det gör mig varm i hjärtat att se honom glad! Min lilla pärla! ♥
 

18 Oktober - Icke sevärd film!

Kategori:

 
American Pie 8 - Reunion med b.l.a Tara Reid, Mena Suvari & Alyson Hannigan. Alltså jag vet inte ens vart jag ska börja med beskrivningen av denna film..... Jag är inte speciellt förtjust i någon American Pie-film om jag ska vara helt ärlig, det handlar ju bara om en sak: sex och det kan känner lite uttjatat tycker jag. Jag såg på denna filmen för att min kära pojkvän gillar denna sortens filmer och han tyckte att den var superrolig och bra och det håller jag INTE med om. Sicken skitfilm, den är verkligen inte sevärd!
Filmen får 1 av 10 i betyg av mig och det endast för att snygga Thomas Ian Nicholas är med i filmen. Han står för den enda poängen.
 
Filmen handlar om:
Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas, och inspireras av, det förgångna – av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.