Nathalie.Anna

30 September - Boktips och Kommentar!

Kategori:

 
Hur död som helst skriven av Charlaine Harris. Detta är den femte boken i serien True Blood, och ska jag vara helt ärlig så är det dessa böcker som det går absolut snabbast för mig att läsa klart. Det tar inte många dagar precis, det måste bero på att man redan känner de flesta karaktärer i boken och att man (som jag är) är helt förälskad i serien i sin helhet. Alla böckerna jag har läst hittils i serien av fantastiska.
Boken får 8 av 10 i betyg av mig. 
 
Boken handlar om:
Sookie Stackhouses kärleksliv fortsätter att vara en komplicerad affär. Skaran av män som uppvaktar henne växer stadigt. Och det gör även hennes engagemang för de övernaturliga väsen hon umgås med (om än inte alltid frivilligt). Den här gången dras hon in i varulvarnas maktkamp då de ska välja en ny flockledare, något som försvåras av att en krypskytt bestämt sig för att ge sig på alla avvikande varelser i trakten. Sookie själv utsätts dessutom för ett attentat då någon sätter eld på hennes hus.
 
----------------------------------------------------------------------------------
Jag måste också inflika här och svara på en kommentar jag har fått på bloggen:

Det jag kan säga är att det är ju upp till dig, ett förhållande måste ju vara uppbyggt från grunden på tillit och jag skulle nog ha försökt om jag var du, i och med att du verkar tycka om honom så mycket, att ta honom tillbaka och känna efter. Med tiden kommer du ju antingen känna att tilliten kommer tillbaka eller att du inte kan lita på honom. Ta ett steg i taget!

 
 

26 September!

Kategori:

Ååååååh, det är underbart.........
 
Att äntligen vara tillbaka som rödhårig. Jag stormtrivs verkligen i denna hårfärg som jag nu har. Jag var GANSKA nervös igår när jag kom till Agge och hon inte riktigt visste hur hon skulle göra för att få till en bra färg, men vi testade och det blev superfint verkligen!
Tack världens finaste Malin för att du körde mig dit och var med mig! ♥♥
 
-------------------------------------------------------------------------
 
Helgen som var var en riktig toppenhelg! På lördagen träffades vi tjejer (Malin, Malin, Kakan och Camilla) här hemma hos mig på eftermiddagen och drack lite cider och hade det trevligt och sen kom Pontus och då stack vi till Trollhättan och Olearys. Robban körde och det gick fint och på vägen hämtade vi upp Niklas och Simon och det var en rolig resa dit! Olearys var så sjukt JÄKLA roligt, vi träffade Julia och Linda mfl. där inne och när vi som mest stod och dansade till en trubadur från Scottland, som lät precis som Gerard Butler i PS. I love you och min och Malins favoritlåt från den filmen spelades så ser vi Pettan komma emot oss också, älskade Peter, vi ses alldeles för sällen, så det blev allt några danser tillsammans med honom med!
Tack för en underbar kväll mina fina vänner!
 
Jag vill inte skriva så mycket mer nu, då det blir ett sjukt långt inlägg. Men måste inflika att Stockholm var sjukt bra, Breaking News var sjukt bra, Filip och Fredrik är alltid lika bra och Edward Bloom är en älskling till mig. Sådetså!
 

25 September - Filmtips!

Kategori:

 
P.S I Love You med b.l.a Hilary Swank, Lisa Kudrow & underbara Gerard Butler. En SUVERÄN film, jag vet inte riktigt om filmen i sig är så underbar egentligen. Men Gerard, musiken och miljön runt omkring, det är den som är fantastisk! Jag är helt förälskad i Gerard (rollen som Gery), han får mig att bli knäsvag. Inte bara det att han kan spela gitarr, men han ser fruktansvärt bra ut och har en charm och accent som är sjukt svår att stå emot.
Filmen får 8 av 10 i betyg av mig!
 
Filmen handlar om:
Även den största förlust rymmer svaret på hur man går vidare … Holly och Gerry är unga, nygifta och lyckliga. Men när Gerry plötsligt blir svårt sjuk och avlider, dör även Holly inombords. Men på sin 30-årsdag får hon ett brev från Gerry skrivet före hans död. Det är det första av tio brev som för en stund låter Holly vara nära sin älskade och långsamt för henne vidare ut i livet. Varje brev bjuder på ett nytt oförutsägbart äventyr. Och varje brev avslutas med samma ord: P.S. I Love You.