Nathalie.Anna

27 April - Filmtips!

Kategori:


Django Unchained med b.la Leonardo Dicaprio och den otroligt sexiga Jamie Foxx. En OTROLIG film, en underbar film. En film som får mig att le, skratta, få gåshus och som gör mig väääldigt lycklig. Jag är ju ett enormt stort fan av Quentin Tarantino så man kan väl säga att jag hade relativt höga förväntningar på filmen, och de förväntningarna uppfylldes och mer därtill. Se denna underbara film allihopa!
Filmen får 10 av 10 i betyg av mig.
 
Filmen handlar om:
I Django Unchained, som har skrivits och regisserats av Quentin Tarantino, ser vi en prisbelönt ensemble med Jamie Foxx som Django, en slav som slår sig ihop med prisjägaren Dr. King Schultz (Christoph Waltz) för att söka upp Söderns mest eftersökta brottslingar med löftet om Djangos frihet. Django har de jaktegenskaper som krävs och hans enda mål är att hitta och rädda sin hustru (Kerry Washington) som han förlorade till slavhandeln många år tidigare. När deras jakt till slut leder dem till Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), den ökände och brutale ägaren till "Candyland", blir Stephen (Samuel L. Jackson), Candies trofasta husslav, misstänksam. Nu är Candies lömska organisation dem på spåren.
 

22 April - Helgen & Filmtips!

Kategori:

Hej mina vänner!
 
Min helg har varit jättebra, jag har spenderat hela helgen tillsammans med Pontus och vi har kollat på bra serier, bra filmer, spelat spel och gjort jättegoda middagar och bara umgåtts med varandra. Det behöver man ibland och det är helt underbart! I och med att jag varit lite krasslig i några dagar så var det skönt att vila upp sig under helgen, och jag hoppas verkligen att det går över snart, då jag har intervjuer hela denna veckan som måste göras. Hoppas, Hoppas!
 
Denna veckan inbringar mestadels plugg för min del, intervjuer ska genomföras och sammanställas inför nästa vecka och det är en hel del jobb. Jag har tänkt att hinna med en del träning också, om jag blir helt frisk snart. Jag har gjort ett zumpapass idag iallafall, och det får räcka så länge. Men ett zumbapass om dagen är väl inte fy skam till att jag blir helt frisk.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Stockholm Boogie. I lördags visste vi inte riktigt vad vi hade lust att se på för film, så vi valde denna filmen av den anledningen. Detta är en film som verkligen får sommarkänslorna att smyga sig fram. Man tänker på de sena sommarnätterna, då man kan sitta ute hur länge som helst på natten utan att frysa och bara ha kul med sina närmaste vänner.. Eller med någon helt okänd.. Precis som i denna filmen som erbjuder en massa roliga skratt och en verklig fin känsla i kroppen.
Filmen får 6 av 10 i betyg av mig just för att filmen gav mig tillfällen med gapskratt.
 
Filmen handlar om:
Stockholm Boogie är en feelgoodfilm som utspelar sig under en sommarnatt. Två bästa kompisar, en svartsjuk exflickvän och ett ragg sätter känslor och vänskap på spel. Jerka har beslutat sig för ett uppehåll i förhållandet med flickvännen Terrorese - ett mycket ångestfyllt beslut eftersom de varit ihop i fem år och
 
Jerka alltid har svårt att bestämma sig för vad han egentligen vill. Hans kusin och bästa kompis Hoffe, som alltid hatat Terrorese, släpar med Jerka ut på krogen för att fira hans nya civilstånd. Terrorese å andra sidan vägrar acceptera läget och får ett psykbryt.
 
Efter att ha fått nys om var Jerka håller hus ger hon sig ut för att prata honom tillrätta och samtidigt röja sin värsta konkurrent Hoffe ur bilden. Parallellt har kusinerna, på Hoffes initiativ, raggat upp den äventyrslystna skönheten Nathalie. Tillsammans ger de sig ut i sommarnatten på ett triangelformat äventyr till fots, med den svartsjuka Terrorese hack i häl. Nathalie lockar fram känslor hos dem båda som sätter deras livslånga vänskap på prov.
 

17 April - Filmtips & Intervjuer!

Kategori:

 
Blondie med b.l.a UNDERBARA Carolina Gynning, Marie Göranzon & Helena Af Sandberg. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och känna gällande denna filmen. Jag hade velat se den sen den gick på bio, och hade nog ganska stora förväntningar på filmen. O i jämförelse med de förväntningarna så var nog känslan besvikelse. Det är en speciell film, som egentligen inte handlar om någonting kan jag tycka. Hade filmen inte bestått av så bra skådespelerskor som den faktiskt gör så hade det varit förödande. Det som är bra med filmen är just skådespelerskorna, inte speciellt mycket annat.
Filmen får 5 av 10 i betyg av mig.
 
Filmen handlar om:
Tre systrar flyttar hem Elin lämnar modelluppdrag och sin en gång så glamorösa livsstil i Paris för att åka hem till mammans 70-årsdag. Lova ger upp sina studier i London för att bo hemma tills hon vet vad hon vill. Katarina håller på att förlora kontrollen över sitt dubbelliv som gift tvåbarnsmamma och hårt arbetande kirurg med älskare. Samtidigt som mamma Sigrid bestämt riktat in sig på det stora kalaset till hennes ära.
------------------------------------------------------------------------------
Igår gick intervjun med kreditchefen i Grästorp bra, det var intressant och väldigt givande att utföra den intervjuen. Det tog lite mindre än två timmar att genomföra den och under den tiden så kändes det som att man hela tiden kom ett steg nämre examen. Igår bokade jag också tid med kreditchefen i Alingsås och väntar på samtal ifrån kreditchefen i Lidköping för intervju där med.
 
Imorgon är det mittseminarie och det är just det som jag sitter här vid datorn och förbereder mig inför just nu, så nu blir det till att fortsätta med det och sen förbereda opponeringen och lite träning på det.