Nathalie.Anna

28 December - Filmtips & Julen!

Kategori:

 
Avalon med b.la Johannes Brost. Jag hade ganska stora förhoppningar om denna film, då jag hörde i Schulman Show när Johannes Brost var där att Alex hade tyckt att det var en av de bästa filmerna han sett. Men jag blev besviken måste jag säga. Det var en konstig handling, och kvinnan som jag trodde var huvudpersonens fru genom hela filmen, var egentligen hans syster och jag vet inte, en väldigt speciell film.
Filmen får betyg 5 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Efter att ha avtjänat en tid med fotboja åker Janne, en föredetta festfixare, till Båstad för att öppna en exklusiv nattklubb och få sitt liv på fötter. Under den kändistäta tennisveckan gör han sista förberedelserna inför öppningen, umgås med systern Jackie och njuter av livet som stundande krogkung. Men bara några dagar innan premiären orsakar Janne en katastrofal olycka och hans alltmer desperata försök att hantera situationen drar honom in i en mörk nedåtgående spiral.
---------------------------------------------------------------------------------
Nu är precis färdigpackade inför skidresan som bär av imorgon. Det är en hel del som ska packas ner och som man inte får glömma, och det känns skönt att vi är färdiga med all packning utan maten som måste packas ner imorgon.
Det har varit en stressig, men underbar jul för mig iår. Jag har ätit en massa julmat och julgodis, druckit vin, glögg och julmust och umgåtts med min underbara familj. Sen var det fest och Casa på juldagen och sen kom Sandra och Madelen med familj på annandagen och därför har jag spenderat mestadels av min tid hos mamma och pappa den senaste veckan. Så det blev lite stressigt idag, när allt inför skidresan skulle fixas på samma dag. Men det gick det med, och nu blir det att åka iväg imorgon och fira nyår och Magnus födelsedag i Norge! :D
 
Jag har dock en smula (EN SJUKT STOR) ångest inför resan, och det p.g.a Lovika. Hon ska vara hos mina föräldrar hela nästa vecka, så jag är inte orolig för hennes välbefinnande. Men jag kommer att sakna henne något fruksansvärt. Hon är det finaste i mitt liv, så sjukt fin och söt och såååå snäll.
Hoppas, Hoppas, Hoppas att det kommer att gå bra! ♥ ♥
 
Ha en fin vecka och ett GOTT NYTT ÅR!

23 December - Julen & Madelens 8-årsdag!

Kategori:

God Jul på er mina fina bloggläsare.......
 
idag är det dagen före dopparedagen och det kan väl inte annat än kännas UNDERBART. Men vårt julfirande påbörjas enligt tradition redan ikväll, då vi ska till min mor och far och klä granen och äta skinkmacka och dricka gott vin. Det blir supermysigt och sedan ikväll/inatt när vi kommer hem hit igen så ska vi ge varandra lite julklappar och sedan se en julfilm tänkte vi.
 
Sen imorgon är det som sagt julafton och det blir firande på två olika håll för vår del, men det funkar bra för oss både för redan på juldagen så träffas vi igen och då blir det party här hemma hos oss med fina vänner och gott att dricka, detta är vår jul och som vi längtat! ♥
 
Just nu är jag i fullt sjå med att fixa maten till Hemsedal, dit det bär av på söndag. Och i och med julen och att min moster Sandra kommer hem denna veckan så hinns det inte med resten av veckan så det får bli idag när Pontus jobbar. Så nu är det fläskfilé till fem personer och soppa för tio personer som står på min to do list!
-------------------------------------------------------------------
Jag vill också i efterskott här på bloggen gratulera min UNDERBARA kusin Madelen, som fyllde 8 år igår. Stora tjejen verkligen, och världens finaste tjej också. Grattis, Grattis och Grattis världens finaste tjej! ♥ ♥
 
Hoppas att ni får en underbar jul och ett gott nytt år (om vi inte hörs innan dess)! ♥
 

19 December - Goda Nyheter!

Kategori:

Idag var jag uppe med tuppen.......
 
mest för att jag ska både hinna tentaplugga men också städa och ta fram alla tomtar och prydnadsjulsaker så att jag kan ägna morgondagen åt att ställa fram alla saker och sen spenderade lördag med pappa i Trollhättan, då vi ska köpa julgran och julklapp till Robert. Det är verkligen supermysigt nu när det lider mot jul! ♥
 
Jag vill skänka en värmande tanke till lilla Dante som har så ont i magen och inte får någon hjälp av vården. Den lilla fina pojken förtjänar inte att ha så ont i magen och vara så ledsen och uppgiven för det. Han är underbar, snälla håll tummarna för att han får den hjälp han behöver snart!
-----------------------------------------------------------------------
Igår var en väldigt bra dag i mitt liv. Jag fick två supergoda nyheter:
1. När jag vaknade på morgonen så hade jag ett meddelande ifrån en man ifrån en revisionsbyrå här i Vara där jag sökt jobb som revisorsassistent. Jag skyndade mig att ringa upp och vi bokade en tid efter nyår för jobbintervju och det känns verkligen som en stor chans för mig. Jag känner att bara att de visar intresse är bra, de tyckte om mitt personliga brev och hade hört från annat håll att jag var en fin tjej. Så vad detta än leder till, så är jag stolt över mig själv och nöjd.
 
2. I och med att vi åker till Hemsedal den 29:e och det var den dagen som Sandra med familj skulle komma hem och fira nyår så var det väldigt tråkigt. Men igår när Sandra fick reda på att vi inte skulle träffas så bestämde hon sig för att komma hem redan den 26:e, så att vi hinner träffas några dagar innan det bär av till Hemsedal. Wihoo! :D
 
Hoppas att ni har en fin torsdag! ♥