Nathalie.Anna

28 Februari - Låttips!

Kategori:

Hej! ♥
 
Jag har en superfin vecka, med superfint väder. Jag hoppas verkligen att det håller i sig över helgen, det hade vart helt underbart verkligen! Imorgon är det ju helg, och det ska också bli underbart. Imorgon blir det intervjuer på eftermiddagen med verksamhetsansvarig och ekonomiansvarig på Volvo Lastvagnar i Göteborg, samt ska det såklart hinnas med en lunch med min intervjupartner och klasskompis Jessica innan och sedan blir det att glida hem till Magnus och festa tillsammans med honom. Det ska bli superkul verkligen och supermysigt!
 
På lördag fyller min underbara mamma 48 år och det ska firas med buller och bång. Jag åker till henne på dagen någon gång och spenderar några timmar med henne, och hoppas att hon blir nöjd med presenterna jag köpt till henne och sen blir det att kanske träffa Malin & Simon och se Paranormal Acitivty 4 på kvällen, annars får vi se lite vad som händer och sker.
---------------------------------------------------------
 
Idag har jag pluggat hela dagen, har räknat och pluggat teori inför tentan idag. Fredagar brukar vara mina räkne-dagar i vanliga fall, men iochmed att jag är upptagen imorgon så fick det bli idag istället. Jag har också hunnit träna, och jag ska snart ta en paus i pluggandet och se på Farmen och göra mig en kopp te tillsammans med min älskling tänkte jag. U-N-D-E-R-B-A-R-T!
 

21 Februari! - Låttips!

Kategori:

Idag har jag hunnit med ungefär det jag skulle......
 
O det är verkligen inte alltid det händer, jag är ju expert på att sätta upp mål som knappt är möjliga att nå men som jag ändå mot alla odds ska nå och det leder i sin tur till att man blir stressad och pressad och mår dåligt. Men så känns det inte idag, då jag har läst, skrivit om en vetenskaplig artikel, tränat, gått en promenad, lunchat och nu sitter jag och läser i kurslitteraturen som jag endast har 10 sidor kvar att läsa i idag. Det känns skönt! Ja, så nu sitter jag och läser om verksamhets/ekonomistyrning i organisationer och väntar på att Pontus ska komma hem och nu om några minuter blir det att gå ner och tvätta och sen förebereda maten tänkte jag.
 
Snart är det helg och det känns underbart. Imorgon blir det att åka någonstans och äta med Pontus och bara mysa efter att ha pluggat hela dagen och på lördag blir det lugnt och fint, med lite städning, plugg och sedan på kvällen har vi tänkt att åka och se en bio och äta ute någonstans och bara rå om varandra.
En rå-om-varandrahelg helt enkelt! ♥
 
Jag har fullt sjå med att söka till sommarkuster idag också, jag vet inte riktigt vad jag vill läsa av de kurser jag plockat ut men när Pontus kommer hem så ska jag bolla lite funderingar med honom, för det är det bästa knepet för att jag ska kunna ta en definitivt beslut. Jag har för övrigt två goda nyheter:
- Vi har hittat en kattunge, som blev 4 veckor i tisdags och om två månader (en katt måste vara ungefär 12 veckor vid leverans) så får vi en liten, söt, underbar katteunge här hemma hos oss som vi kan gosa och leka med och som vi ska få honom att trivas här hos oss. Han ska få leva som en prins!
- Jag har under denna veckan (iallafall definitivt) bestämt mig för att revisor är det jag vill bli. Jag har bara två kurser kvar som jag behöver läsa då och det är två kurser i Beskattningsrätt, som jag i vilket fall hade tänkt att läsa till hösten så det blir nog perfekt. Det känns verkligen toppen!
 

18 Februari - Låttips!

Kategori:

Hej på er mina fina bloggvänner!
 
Nu har jag precis ringt ett litet samtal till en tjej i Trollhättan angående kattungar som hon hade velat bli av med och som därmed jag och Pontus är intresserade av. Jättefina är de verkligen, så nu står det mellan de kattungarna som hon lagt ut och en underbart söt liten kattunge som behöver omplaceras ifrån Mariestad. Det blir mycket att diskutera när Pontus kommer hem ifrån jobbet idag! :D
 
Inte nog med att vi är ett steg närmre en kattunge som vi letat ett tag efter, men jag fick ju ännu en god nyhet i veckan som gick och det var att min morbror ska få en dotter i början av sommaren, det var en dotter de ville ha efter att innan ha fått två pojkar och hon ska heta Amanda Maria, jag längtar och myser vid tanken på henne! ♥
-----------------------------------------------------

Nu på pluggfronten så har vi gjort intervjufrågor och har även bokat in intervju med verksamhetsansvarig och ekonomiansvarig på Volvo Lastvagnar i Göteborg, den första mars bär det av och hela dagen kommer nog att gå åt till detta. Sen på kvällen ska vi försöka få med oss Linnea och Johan till Göteborg, och så blir det fest hos Maggie, det kommer att bli toppen. Precis lika bra, om inte bättre än i lördags, som verkligen var en toppenbra fest!
Jag och Elin har även bara finslipet kvar på vår planeringsrapport inför c-uppsatsen, och det blir till att göra färdigt imorgon efter föreläsningen och sedan är fokuset på att hitta och referera till 3 vetenskapliga artiklar i externredovisningen och 3 i internredovisningen. Puuh!
 
Puss på er!