Nathalie.Anna

29 November - Advent & Ledsamhet!

Kategori:

Jag har precis plockat upp alla adventsljusstakar här hemma.....
 
och fixat med allt som hör advent till, det är lite blommarangemang och det är röda ljus och det känns verkligen som att mitt hem är superfint och julmysigt nu. Julen är verkligen varmt välkommen in i mitt hem!
 
Denna tid är den tid som jag älskar mitt hem allra mest, nu när advent står vid dörren och det blir mer levande ljus och ännu mer om några veckor när alla tomtar och julgranen kommit in, jag längtar!
---------------------------------------------------------------
Snart är det helg och jag borde vara glad och förväntansfull inför den, och det är jag väl. Men jag är också ledsen, jag står inför (vad jag känner) är ett svårt val. Singo, som är min katt som bor hemma hos min mamma och pappa, alltså barndomskatten i mitt föräldrahem helt enkelt, ska avlivas på tisdag nästa vecka. Jag tycker att det är sjukt jobbigt, alla som känner mig vet hur fäst jag är vid henne. När jag bodde hemma sov hon varje natt hos mig och vart jag än gick så var hon efter som en svans och det älskar jag henne för. Världens finaste katt, som både jag och min lillebror vuxit upp med, ska försvinna ut våra liv. Det val jag står inför är om jag ska träffa henne innan tisdag eller inte, jag kan inte bestämma. Jag är rädd för att om jag åker dit så kommer jag inte kunna åka därifrån och åker jag inte så kommer jag att ångra mig. Hon är min kärlek! ♥ ♥
 
Ja, helgen kommer ju i antågande ikväll oavsett faktorer runt omkring och det kanske är bra det med. Ikväll blir det lugna puckar med Pontus, en bra film och god mat. Jag längtar faktiskt väldigt mycket till det!
För imorgon blir det inte lugnt för min del, jag har en hel del att fixa med här hemma på dagen och på kvällen kommer fina vänner hit och hänger och dricker vin. Och det känns som att det är precis det jag behöver just nu!
Ni betyder mest!
 
Ha en fin advent allesammans!
 

25 November - Alex Schulman & Holländare!

Kategori:

Hej!
 
Jag är i någon slags bubbla, där jag endast kan känna mig glad och lyckligt lottad och någon annan känsla som jag inte riktigt kan förklara i ord, och detta efter en toppenkväll tillsammans med Alex Schulman och Älska Mig igår på konserthuset här i Vara. Alla som känner mig vet ju förmodligen om min besatthet av denna man, jag har läst alla hans böcker, lyssnar på hans podcast varje dag och ser varje avsnitt och har sett alla avsnitt av Schulman Show på Aftonbladet, och jag tycker att han är fantastisk. Och inte mindre nu när jag såg hans show igår, jag kände igen så mycket av det han berättade ifrån podcasten och jag blev riktigt berörd och gråtmild. Han är en person som får mig att bli det, och jag älskar det verkligen.
 
Jag hade även en toppenkväll i lördags. Jag och Pontus åkte med Peter och Sara till Göteborg där vi mötte upp Magnus och hans holländska kompis Sebastian och senare kom även Emelie och vi hade en toppenkväll. Vi spelade ölspel, drack shots, åt mat och bara snackade och det var riktigt kul att lära känna Sebastian (och med det fila på engelskan) och lära känna Emelie bättre. Superkul! :D ♥
-------------------------------------------------------------
Den första dagen på denna veckan har jag spenderat med att ta min dagliga springtur, plugga och plugga och plugga och kvällen går i vintermysets tecken med lite bra serier och kvalitetstid med Pontus.
 
Hoppas att ni har en toppenmåndag och har haft en toppenhelg!
 
 

22 November - Helg & Mathias 36-årsdag!

Kategori:

Nu sitter jag här, det är snart helg och jag har precis mailat min lärare lite frågor.........
 
vi får tro och hoppas att han svarar. Det är perfekt att kunna maila frågor när de kommer upp, annars glömmer jag att fråga honom på föreläsningen. Jag har också pluggat klart för dagen, gjort min dagliga sprintur och städat lägenheten, så nu är det endast armträning och lite matförberedelser innan jag kan ta helg.
 
Jag tror att detta kommer att bli den bästa helgen på länge. Ikväll blir det mys här hemma med Pontus med en bra film och god mat, det kan behövas efter en lång och intensiv vecka. MEN imorgon blir det att slå klackarna i taket hemma hos Magnus i Göteborg. Han har en kompis ifrån tiden han pluggande i London, från Holland där denna helgen och han bjöd dit oss för att träffa honom och det ska bli kul. Kul att stifta nya bekantskaper och kul att prata engelska hela kvällen. Det blir spännande!
Sen på söndag, då smäller det. Då är det Alex Schulmans show Älska Mig på konserthuset som gäller och som jag har längtat. Som jag har längtar att se denna fantastiska man live och hans monologer och berättelser. Tack IF!
-------------------------------------------------------------------------
Jag vill också (trots att jag gratulerade honom igår) gratulera min underbara morbror Mathias en dag i efterskott, Grattis, Grattis, Grattis. Du är världens bästa och en fantastisk förebild i mina ögon.
Grattis i efterskott på 36 års-dagen! ♥ ♥
 
Hoppas att ni får en toppenfredag och en toppenhelg!