Nathalie.Anna

31 Oktober - Helgplaner!

Kategori:

Sicken höstruskdag...........
 
det är idag. Men det har inte gjort mig speciellt mycket, då jag har suttit inne och pluggat hela dagen och sen kan man ju lika gärna träna inomhus när det är regn och rusk ute, så det påverkas inte speciellt heller.
 
Det ringde precis en tjej ifrån konserthuset till mig och sa att Norlie & KKV hade precis ställt in sin konsert där på lördag. Jag kan inte påstå att jag blev alltför besviken, utan det gäller att sadla om istället och det gjorde vi så nu blir det förfest här hemma hos oss (där några av oss ska träffas innan och äta lite) och sen blir det Kronan och det ser vi fram emot! Wihoo!
 
Magnus kommer hit på lördag också och hjälper mig med beskattningsrätten som han har läst innan mig, världens snällaste Magnus! :D
------------------------------------------------------------------
Igår var jag för övrigt i skolan och det gick bra. Vi gick igenom skatteprocessen och sen gick vi igenom en gammal tenta, och det känns bra faktiskt. Kommer det en liknande tenta nästa vecka så kommer jag att klara den känns det som, men det märker vi. Jag tror och hoppas iallafall på att Mats skriver en rättvis tenta. Snart är det bara en vecka kvar. Puuuh!
 
Hoppas att ni har en bra höstrusktorsdag!

29 Oktober - Filmtips & Fuck Cancer!

Kategori:

 
Drive med b.la Christina Hendricks & Ryan Gosling. Jag la snabbt märke till att dialogerna var ytterst få direkt i början av filmen, och det var också det som jag tyckte präglade filmen och gjorde den unik. Det var nog det som jag gillade mest med filmen, även om jag kanske inte tycker att filmen är så bra utöver det. Men jag måste påpeka att den heller inte är dålig.
Men filmen får betyg 5 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
En framgångsrik stuntförare i Hollywood extraknäcker som chaufför vid bankrån. Han åtar sig att hjälpa sin vackra grannes Irenes man, men när jobbet går fruktansvärt fel blir han måltavla för några av Los Angeles undre världs farligaste personer. Plötsligt finner han sig på flykt tillsammans med Irene och hennes son, och det enda som kan rädda dom är att han gör det han är bäst på - köra!
 
---------------------------------------------------------------------------
Jag MÅSTE också dela med mig av det mest fantastiska klipp som jag sett på väldigt länge. På cancergalan igår så hjälpte detta årets idoler Edvin Berg att förverkliga hans dröm, att få låten som han arbetade med när han dog färdig och att framföra den och det gjorde de. Idag tänker jag på  (och tänker ett ljus för) alla fantastiska människor som försvinner i denna fasansfulla sjukdom, FUCK CANCER!

28 Oktober - Amandas Dop!

Kategori:

Jag har varit på ett otroligt vackert dop i helgen......

min lilla prinsesskusin Amanda döptes i lördags i Stockholm, det var ett jättefint dop verkligen. Det bästa var i slutet precis innan faddrar och familj skulle gå ut ur kyrkan och Kevin sa att nu är Amanda verkligen en prinsessa, han trodde att det var det som ceremonin betydde. Så söt är han och det var verkligen kul att vara med på dopet, speciellt när mamma och pappa är gudföräldrar till Amanda.

Det var inte bara dopet som var super, utan hela helgen har varit helt fantastiskt. Var längesen jag hade en sån trevlig helg, mycket åkande i bil fredag och söndag men det var det absolut värt. Det var UNDERBART att få umgås med Mathias med familj, dricka gott vin och äta gott och som jag har skrattat denna helgen också. Det var längesen jag skrattade så mycket, det känns skönt! :D
 
Både Kevin och Dante, men även Amanda är så lugna och snälla barn verkligen. Dante är lillgammal som vanligt, Kevin går runt och är glad HELA tiden och skrattar HELA tiden och Amanda är mammig och underbar, en fantastisk liten person. Underbara ungar! ♥
----------------------------------------------------------------------------------
Nu har jag precis surfat runt lite för att hitta den perfekta presenten till mormor när hon fyller år om typ två veckor och jag tror att det kommer att bli en perfekt present verkligen. Ser fram emot att ge den till henne! ♥
 
Hoppas att ni har en fin måndagkväll i stormen och var försiktiga!