Nathalie.Anna

29 December - Jul & Nyårsförberedelser!

Kategori:

Nu är julen över...
 
Och jag saknar den redan. Man har en massa förberedelser inför julen och sen känns det som att den är över lika snabbt som den kom till oss. Men min jul var i vilket fall som helst toppen. Jag fick spendera julen med de personer som jag älskar allra mest och Madelen blev jätteglad över klappar och födelsedagspresenter och det är verkligen huvudsaken. Hon hade med hjälp av Max, skickat ett brev till tomten om att han inte behövde komma iår, för hon skulle istället hjälpa honom att dela ut klappar och det gjorde hon superbra. Världens finaste tjej! ♥ ♥
 
Nu börjar det lida mot nyårsafton istället och det känns också toppen. Vi ska spendera nyår här hemma hos oss med trerätters i goda vänners lag och det kommer att bli super. Vi ska spela spel, lyssna på bra musik och dricka champagne tillsammans och starta året på bästa sätt.
 
Nu ska jag iväg och handla maten inför nyår, och Pontus ska handla lite raketer till tolvslaget. Sen blir det städ och matförberedelser inför onsdagen och det är en hel del som ska förberedas. Jag kom också precis hem ifrån Överby, där jag spenderat dagen med mamma och pappa, vilket var supermysigt. Det var mysigt att lunka på stan och kika på mellandagsrean och jag hittade faktiskt en del som jag länge letat efter.
Men nu hörrni, laddar vi inför nyår och hoppas att ni får en toppenvecka och en bra start på det nya året.
 
GOTT NYTT ÅR!
 

22 December - Madelen 9 år & Julmys!

Kategori:

Usch, vilken natt och gårdagskväll jag har överlevt...
 
Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde hela dagen igår och hela natten tills idag. Jag har sjukt migrän när jag vaknade och sen har jag spytt hela natten och legat och vänt och vridit mig och inte sovit en blund. Visst, jag brukar ha migränattacker ibland, men inte i denna formen. Fy fan, det känns mycket bättre idag, jag har ingen energi egentligen till att göra något, iochmed att jag inte ätit på två dagar, men energin börjat succesivt infinna sig igen.
 
Jag har således haft en ganska trist avslutning på helgen. Men den började bra med julshopping i Trollhättan och med att färgning av mitt hår hos mamma och pappa och ett besök hos Jonathan och Sofia med gott vin och trevligt sällskap. Så allt som allt, så får vi säga att den första delen av helgen var toppen! :D
 
Det känns riktigt bra att gå in i denna julvecka, jag startade veckan med att läsa igenom Carls C-uppsats och kommenterat den, riktigt grymt jobb av honom. Annars så jobbar Pontus både idag och imorgon, så då ska jag försöka fixa här hemma inför julen. Ikväll är tanken att vi ska göra iordning pepparkakshuset och laga lite god mat och ha lite minijulafton här hemma, då vi delar ut lite julklappar till varandra, tar ett bad, äter gott och ser på julfilmer, supermys! ♥ ♥
 
Imorgon åker vi hem till mamma och pappa, då Sandra och Madelen kommer hem för att fira jul. Det var nästan  ett halvår sen vi sågs nu och som jag längtar till imorgon, då blir det julskinkemys med de och vi ska även dela ut lite presenter till Madelen, då hon fyller hela 9 år idag. Världens finaste tjej är 9 år liksom, vart tar tiden vägen? Det känns som igår som hon föddes och jag ser fram emot att mysa med henne hela veckan. Hoppas att ni har en bra start på veckan och en God Jul, om vi inte hörs innan dess.
 

19 December - Slutbetyg & Julshopping!

Kategori:

Idag har jag fått slutbetyg...
 
Iallafall i en kurs och det känns skönt. Så nu vet jag att jag har klarat mitt akademiska skrivande och väntar nu bara in ett svar på tentan som jag skrev i engelskan i lördags, men det kan ju dröja ett tag. Det känns skönt att ha en kurs avklarad iallafall och nu gäller det bara att hålla tummarna för att jag klarat den andra kursen också.
Det får vi hoppas helt enkelt!
 
Nu har jag precis ställt fram alla julklappar här hemma som ska ligga under granen som vi ska fixa med imorgon. Det kommer verkligen att bli supermysigt, då är julen verkligen här, när granen är på plats och klädd och när pepparkakshuset är byggt och satt på plats i hyllan. Det har vi tänkt att vi ska ägna morgondagen åt att göra, och på kvällen får vi se vad vi gör, antingen har vi en mysig filmkväll här hemma eller så träffar vi lite vänner, inget bestämt ännu.
 
Idag har vi tänkt att ta en sväng och shoppa den sista klappen och se om vi kan hitta något snyggt att ha på oss på juldagen och på nyårsafton. Vi är inga personer som tycker om att åka och handla i mellandagarna med allt folk, så vi får offra oss idag för att köpa det sista och sen försöka hålla oss undan shoppingen i mellandagarna helt enkelt. När vi har handlat färdigt ikväll tänkte vi ta en tripp förbi Främmestad så att jag kan få färgat mitt hår, för det är verkligen i behov av det nu.
Det kommer att bli en härligt eftermiddag och kväll helt enkelt! ♥ ♥