Nathalie.Anna

29 Mars - Ledig helg!

Kategori:

Nu är det återigen lördag.......
 
och jag har en underbar helg. En lugn och fin helg, som jag igår påbörjade med Pontus här hemma med god mat och ett glas vin och en bra film och bara en massa mys. Jag kan verkligen njuta av helgen denna helgen, då jag skrev tenta i lördags eftermiddag och det kändes riktigt, riktigt bra. Det kändes som jag hade lyckats pricka in de rätta sakerna att läsa på och det är en lättnadens känsla verkligen. Och i och med att det inte går att få tag i boken till nästa veckas kurs förrän på måndag, så har jag inget att läsa på hela helgen.
Det är första helgen sen långt innan jul som jag är helt ledig, skööönt!
 
Snart ska jag börja göra mig iordning för en kväll tillsammans med mamma och Pontus i Främmestad, med goda viner och goda oster och även grillning. Det ska bli supermysigt! Sen ikväll/inatt så ska vi hämta pappa i Trollhättan som är ute och svänger med laget på jobbet och det förtjänar han verkligen, att komma ut och ha lite skoj. Världens bästa pappa! ♥
 
Jag vill även tillägga att jag hade en UNDERBAR lördagsafton förra lördagen med Karro & Malin ifrån "förr" och även nya bekantskaper som Emelie, Bahnemann och Sofia men även underbara Amanda som är en bekantskap från förr med nytappning kan man säga och det kändes verkligen skönt när man är på samma blad igen.
Tack för kvällen fina vänner! ♥
 
 
 
 

22 Mars - Myskväll & Lördagsplaner!

Kategori:

Lördag är det och det känns underbart......
 
jag har pluggar hela förmiddagen och har precis ätit lite sen lunch. Nu blir det att fixa lite här hemma, platta håret och välja outfit inför kvällen för ikväll blir det lite förfest till Kronan här hemma hos oss.
Jag tror att det kommer att bli en toppenkväll verkligen! :D
Det blir en kväll med nya och äldre bekantskaper och det är alldeles på tiden i min mening.
 
Det blir för övrigt plugg hela helgen denna helgen (precis som vanligt känns det som) för på torsdag är det tenta och den måste jag verkligen förbereda mig mer på. Jag fick reda på igår att jag klarade den andra b-uppsatsen i denna kursen också, så nu har jag med mig 1,75 poäng till tentan och det känns som en bra start! :D
 
Igår hade vi myskväll här hemma. Vi lagade tacos, drack ett glas vin och allt medan Robert var här och umgicks lite. Men jag kan ärligt säga att jag fick panik när mamma ringde mig en halvtimma efter att Robert åkt härifrån och sa att han hade krockat med ett rådjur och att han nu inte svarade på telefon heller. Mitt hjärta började dunka och jag kände ångest direkt, min lillebror är ju världens finaste och underbaraste liksom.
Jag hoppas att han vill komma hit ikväll och festa till det med oss! ♥
 
 

19 Mars - Filmtips!

Kategori:

Diana med Naomi Watts. Det är en mycket film skildring av prinsessan Dianas sista tid i livet och det kom hann uppnå innan hon togs ifrån oss. En vacker film, en fängslande film och en mycket, mycket, sevärd film om man som jag har en förkärlek till prinsessan Diana och hennes goda hjärta.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Naomi Watts spelar prinsessan Diana i detta drama om de sista två åren i hennes liv, hennes världsberömda skilsmässa och det hemliga förhållandet med hjärtkirurgen Hasnat Kahn som efteråt kallats ”hennes livs stora kärlek”. Filmen berättar också historien om hur hon genom att söka äkta och personlig lycka i livet uppnådde en position som internationellt erkänd ledargestalt för humanitärt arbete.
 
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=9VSUoxic5E4