Nathalie.Anna

28 Maj - Filmtips!

Kategori:


Maria Wern - Drömmen förde dig vilse med Eva Röse & Allan Svensson. En helt vanlig svensk deckare, precis i min smak. Det är ju inte Beck och det är ju inte Wallander, men väl ett gott substitut till båda. Det är en bra film, men kanske inte världsomvälvande direkt. Sevärd svenska deckare, om man är inne på det. Men Eva Röse ska ha ettt STORT plus, hon gör verkligen filmen tycker jag.
Filmen får betyg 7 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Efter att ha ingripit vid ett slagsmål och då själv blivit misshandlad, tar Maria Wern sig an utredningen kring en kvinna som blivit mördad alldeles i närheten av den plats där Maria brutalt slogs ner. Motiven pendlar mellan hämnd för otrohet och hatbrott mot homosexuella, och när morden blivit fler frustreras Maria av grannar och vittnen som in i det längsta undviker att berätta vad de sett. När det slutligen visar sig att samtliga mordoffer varit patienter till rättsläkaren Erikas nya pojkvän, psykologen Anders, fattar Maria misstankar mot honom. Men det är något som inte stämmer…
 
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=r2lJgeuGcMc

26 Maj - Veckoplaner & Casa!

Kategori:

I helgen blev det Casa för vår del........
 
men vi började helgen med att träffa mamma och pappa och fira lite mors-dag och det var riktigt mysigt och lite bilkörning blev det med och det gick jättebra! :D
 
Men sen dagen efter blev det Casa, och det var verkligen superlyckat. Jag var lite tveksam innan på om jag skulle följa med eller inte, men det är jag verkligen glad att jag gjorde. Superbra musik och toppensällskap och det var verkligen en kväll att komma ihåg! :D Tack alla som förgyllde min kväll! ♥
 
Idag har jag pluggat hela dagen och har också hunnit med en springtur i sommarvärmen, underbart. Jag har tenta och en vecka imorgon, så mestadels av tiden denna vecka går åt till tentaplugg. Men jag ska väl också hinna med att umgås någon kväll med Pontus senare i veckan när han är ledig inte bara torsdag, utan fredagen också, då han jobbat in den dagen. Så då får man ta tillfället i akt att umgås!
 
Jag hoppas verkligen att ni hade en toppenhelg och att ni har en UNDERBAR måndag!
 
 
 

23 Maj - Helgplaner!

Kategori:

Åh, så underbart varmt och härligt väder det är................
 
jag älskar det verkligen och blir extra lycklig av vädret. Nu på morgonen så har jag hunnit ta mig en underbar morgonpromenad innan arbetsdagen börjar som består av en massa plugg och en hel del fix här hemma. FÖR imorgon kommer Emelie hem!!! :D Wihooo!!!
 
Så imorgon blir det lite drinkar och mat här hemma och att ta några glas tillsammans med Emelie på kvällen och kanske ett eller två parti plump. Åh, jag har verkligen saknat henne. Det var inte längesen hon flyttade, men det är oerhört trist utan henne och utan att ha henne att gå långpromenader med varje vecka.
Supermys att hon kommer hem på en snabbvisit verkligen! ♥
 
Ikväll tänkte vi ut och köra lite bil, eller jag ska köra lite bil egentligen och då tänkte vi ta en liten surprisetrip till mamma och pappa och fira lite mors-dag två dagar i förväg med lite presenter och ett glas vin.
Jag måste passa på att fira världens underbaraste mamma vid alla tillfällen jag får, ta tillvara på livet helt enkelt!
 
Vi får också hoppas att vädret håller i sig HELA helgen så att man kan njuta lite extra!