Nathalie.Anna

29 September - Höstväder & Tacomys!

Kategori:

Ny vecka i det underbara höstvädret.............
 
imorse när jag var ute och sprang så kändes det verkligen att det var varmt i luften, för andra dagar har det varit lite frysande och kallt i början av löpturen, men inte idag. Tänk om detta alltid kunna vara höstvädret, och att vi kunde slippa regnet och gå direkt till snön istället, mys!
 
Jag har haft en toppenbra helg. Blev lite ändrade planer i lördags, då vi bestämde oss att åka på tacokväll hos mamma och pappa istället för att vara hemma och ta det lugnt, men det var supermysigt och supergott och Pontus fick satt upp några lampor hos mamma och pappa också, och det blev jättefint verkligen.
 
Denna veckan erbjuder en massa plugg för min del, satt och skrev en uppsats och analys igår, så har kommit en god bit påväg inför planeringen i plugget denna veckan, sen blir det träning under hela veckan och läkarbesök imorgon. Jag ska också hinna gå en långpromenad med Denise, och det får nog bli på torsdag och det ser jag verkligen fram emot! :D
 
Åh, igår såg jag och Pontus på de två sista avsnitten av ER, och det känns nästan lite sorgligt. Jag har bara sett alla femton säsonger en gång förrut, och både jag och Pontus älskar ju den serien, så nu ska vi försöka hitta en annan, lika bra, serie att se på och det lutar åt Chicago Fire faktiskt. Någon som sett den?
 
 

26 September - Tandläkarbesök!

Kategori:

Idag är en ganska så bra dag..........
 
det är ju ändå fredag liksom. Men dagen började inte så bra, jag skulle nämligen vara hos tandläkaren klockan 7 imorse, och först så fick jag reda på efter att jag väntat en stund att min tandläkare var sjuk (eller hemma med sjukt barn) och att jag hade då blivit tilldelad en annan tandläkare, och sen när han skulle ge mig bedövning (som jag inte alls tål, trots att jag bad om att få den sort utan adrenalin) så svimmade jag. Jag fattar det inte, jag är ju inte spruträdd, det har jag aldrig varit, men efter operationen som jag gjorde är jag rätt för bedövning. Jag hatar det! Jag var dock inte tvungen att laga någon tand, för något hål var det inte, vilket var skönt, för det har jag sluppit hittils och vill slippa gå igenom i fortsättningen.
 
Nu är det iallafal fredag, så jag släpper tandläkarbesöket nu. Snart kommer Pontus hem och då ska vi hinna mysa och käka lite innan han ska iväg på skördefest i Malma och jag ska ha myskväll här hemma i min ensamhet. Jag tänkte bunkra upp med lite ost och kex och något gott vin till Idol ikväll och kanske även hinna se en bra film. Bara mysa i min ensamhet helt enkelt, och försöka undvika att inte plugga en fredagkväll.
 
Imorgon blir det lugnt för vår del som det ser ut nu. Jag ska plugga på dagen och Pontus ska jobba och sen på kvällen tänkte vi laga lite god mat här hemma, se en film eller två och bara mysa i varandras sällskap.
Det måste man få göra ibland, bara vara! :D
 
Idag har ju första avsnittet av den sista säsongen av Parenthood kommit ut, och det hoppas jag att vi hinner se under helgen, fram med näsdukarna bara och gråt till denna UNDERBARA serie.

24 September - Filmtips!

Kategori:

 
Godzilla. Jag har verkligen sett fram emot att se denna filmen, egentligen ville man ju se den på bio med 3D och grejer, då tror jag nog att filmen hade varit en hel del bättre. Men jag tycker att den är bra, men den kunde vara bättre också, jag tycker att Godzilla kunde gjorts mycket fräckare, det kändes inte som att teknologin har kommit så långt som den faktiskt har i denna filmen och hur de gjorde Godzilla. Men helt sevärd film!
Filmen får betyg 6 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Jorden ställs inför ett hot större än vad civilisationen tidigare upplevt. Ett radioaktivt jättelikt monster utplånar allt i sin väg när hon skoningslöst trampar ner allt som människor skapat. Men mänskligheten låter sig inte trampas på hur som helst. Monstrens monster Godzilla är tillbaka.
 
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vIu85WQTPRc