Nathalie.Anna

26 April - Bowling med fina vänner!

Kategori:

Idag är det söndag och jag har haft en mycket trevlig helg...
 
Fredagen bjöd på bowling och mat tillsammans med Peter och Pauline med barn och det var supermysigt och vi rundade av med några öl och lite sällskapsspel här hemma hos oss och det var hur mysigt som helst och det ska vi snart göra om, typ när vårbruket är färdigt, hehe.
Igår tog vi de mestadels lugnt, Pontus jobbade hela dagen och jag fixade lite här hemma och var ute och flängde lite, men kvällen bjöd på lite god mat, levande ljus och en bra film i varandras sällskap och det var supermysigt och då hann jag även tvätta lite inför kommande vecka, så det var perfekt.
Idag är det städning som står på schemat, jag och pappa ska åka en sväng till mormor och städa färdigt hennes lägenhet. Vi ska putsa alla fönster, städa spis och ugn och dammsuga och plocka ut det som finns kvar, så det kan ta en liten stund, men då är det tur att man är två, för då går det iallafall undan.
 
Snart är en ny arbetsvecka på intåg och det känns bra. Det är en kortare vecka denna veckan, så det kommer att kännas lite konstigt med det är ju alltid härligt med lite långledigt. Annars är det inte så mycket mer än jobb planerat för veckan, det ska handlas lite mat och bakas inför långhelgen och det kan man ju verkligen unna sig, och den helgen ska jag spendera i goda vänners lag och genom mys med Pontan, och det kommer att bli superbra tror jag.
Hoppas att ni har ett fortsatt fint avslut på veckan...
 
 
 
 

21 April - Filmtips!

Kategori:

 
Hours med Paul Walker. Vilken underbar film. Jag läste lite om denna film efter att jag sett den och många tyckte att det inte hände något och att den var långsam, men det håller jag verkligen inte med om. Jag tycker att denna filmen var super, det är en film med mycket tragik, men också starka känslor åt det totalt motsatta hållet, man får gråta en tår emot slutet och stressas under filmens gång och det uppskattar jag.
Filmen får betyg 9 av 10 av mig.
 
Filmen handlar om:
Nolan (Paul Walker) anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail, men vad som skulle bli deras lyckligaste dag vänder snart till ett inferno i fullt kaos och tragedi. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera. Medan Nolan vilar bredvid barnet som är respirator börjar en spännande och farlig kamp mot elavbrott, stigande flodvågor och inkräktare...
 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fM78CUp451Q

18 April - Boktips!

Kategori:

 
Död räkenskap - Charlaine Harris. Detta är den elfte delen i serien True Blood och denna bok är minst lika bra som alla andra böcker i serien och jag tycker ju verkligen om denna serie. Jag tycker att Sookies tankar kommer fram tydligare i böckerna än i tv-serien, såklart, och det gör att Sookie framstår lite annorlunda i böckerna och jag tror nästan att jag tycker bättre om tv-versionen av henne än bok-versionen och det är inte ofta det är så. Men boken är superbra, och jag ser fram emot att läsa resterande delar i serien.
Boken får betyg 7 av 10 av mig.
 
Boken handlar om:
Sookie Stackhouse har en förmåga att hamna i trubbel...
Nu har baren där hon jobbar utsatts för ett attentat. Eftersom ägaren, Sam Merlotte, är hamnskiftare faller misstankarna genast på alla de som ogillar de övernaturliga. Sookie tror inte på den teorin, men innan hon hinner följa upp sina misstankar inträffar något ännu mer oroväckande.
Eric Northman, vampyr och Sookies pojkvän, och hans "barn" Pam smider planer i hemlighet. Vad det än handlar om så är de fast beslutna att hålla Sookie utanför.
Ni hade väl inte trott att allas vår favorittelepat skulle finna sig i att hållas utanför händelsernas centrum? Särskilt inte när både hennes arbete och kärleksliv hotas. Men ju mer hon får veta, desto mer inser Sookie att situationen är betydligt farligare än hon någonsin hade kunnat föreställa sig.