Nathalie.Anna

18 April - Boktips!

Kategori:

 
Död räkenskap - Charlaine Harris. Detta är den elfte delen i serien True Blood och denna bok är minst lika bra som alla andra böcker i serien och jag tycker ju verkligen om denna serie. Jag tycker att Sookies tankar kommer fram tydligare i böckerna än i tv-serien, såklart, och det gör att Sookie framstår lite annorlunda i böckerna och jag tror nästan att jag tycker bättre om tv-versionen av henne än bok-versionen och det är inte ofta det är så. Men boken är superbra, och jag ser fram emot att läsa resterande delar i serien.
Boken får betyg 7 av 10 av mig.
 
Boken handlar om:
Sookie Stackhouse har en förmåga att hamna i trubbel...
Nu har baren där hon jobbar utsatts för ett attentat. Eftersom ägaren, Sam Merlotte, är hamnskiftare faller misstankarna genast på alla de som ogillar de övernaturliga. Sookie tror inte på den teorin, men innan hon hinner följa upp sina misstankar inträffar något ännu mer oroväckande.
Eric Northman, vampyr och Sookies pojkvän, och hans "barn" Pam smider planer i hemlighet. Vad det än handlar om så är de fast beslutna att hålla Sookie utanför.
Ni hade väl inte trott att allas vår favorittelepat skulle finna sig i att hållas utanför händelsernas centrum? Särskilt inte när både hennes arbete och kärleksliv hotas. Men ju mer hon får veta, desto mer inser Sookie att situationen är betydligt farligare än hon någonsin hade kunnat föreställa sig.
Kommentera inlägget här: