Nathalie.Anna

11 Augusti - 25 år & En lyckans ost!

Kategori:

Nu är det en ny vecka och den har verkligen startat bra...
 
Med mycket att göra på jobbet och kanonväder (även om det varit lite sämre under dagen idag), mer kan man inte önska sig av starten på en ny vecka. Jag har annars haft en toppenhelg.
Fredagen spenderade vi hos mamma och pappa där vi hade lite 25-årskalas för mig tillsammans med Mormor, Robert och Hannah och det var hur mysigt som helst. Vi åt supergod mat, drack en massa gott vin, jag fick en massa jättefina presenter och sen njöt vi bara av varandras sällskap och jag tycker att det var ett superlyckat kalas. Lördagen spenderade vi på 25 och 30-årskalas hos Pontus kusiner, lite av en kräftskiva och det var trevligt och skoj.
 
Annars har det inte hänt så mycket sedan sist, mer än att jag har fyllt år då kanske, igår fyllde jag 25 år och det firade vi här hemma med smörgåstårta och en massa gott fika, fina presenter och jag hade även med lite fika till jobbet som jag bjöd på för att fira till det lite extra. Det kan behövas när man fyller år, speciellt när man fyller år på en tråkig måndag.
 
Denna veckan är det träning och jobb som gäller som vanligt. Jag har precis hunnit äta lite mat efter att ha gått en långpromenad med Sarah efter jobbet och det var trevligt med en liten pratstund. Sarah kan inte komma på min 25-årsfest på lördag, så då fick vi passa på att prata om allt på promenaden istället. Utöver träning och jobb så blir det en del fix här hemma och jag skulle även vilja komma iväg till mamma och pappa för att få färgat håret, men det får kanske bli till helgen om det hinns med.
 
Nu ska jag fixa lite inför morgodagen innan jag går och lägger mig och läser en god bok.
Hoppas att ni har en toppenfin tisdagskväll!
 
Kommentera inlägget här: