Nathalie.Anna

17 Augusti - Lyckad 25-årsfest!

Kategori:

Idag har det verkligen varit fullt upp...
 
Från dess att jag satte mig vid skrivbordet på Focus så har telefonen ringt, kunder kommit in eller annat behövts göras, så idag har dagen gått mycket fort och jag har inte haft en lugn stund överhuvudtaget, men jag föredrar sådana dagar framför mer långsamma. Och imorgon ska jag jobba över då det är handledarkurs, så då kan man hoppas att det blir en dag med full upp imorgon med.
 
Annars har jag haft en toppenhelg. I fredags tog jag det lugnt här hemma och fixade inför lördagen, jag tvättade och städade och tog mig ett glas vin och såg på lite serier och på lördagen tränade jag lite innan jag fixade bakelser, balloner och drinkar och dylikt till kvällen, då jag hade min 25-årsfest. Och den blev superlyckad, det var trevligt att bara sitta hemma och dricka och äta gott, spela kortspel och umgås med mina närmaste. Jag fick en massa fina presenter och även en del blommor som står här framför mig nu i vardagsrummet, så jag är riktigt nöjd och tack alla ni som kom hit och firade med mig.
 
Vi har inte supermycket planerat inför denna veckan. Vi ska träna, handla lite (skulle även behöva åka en tripp till Överby) och fixa här hemma. Pontus börjar med tröskning och dylikt snart så vi får passa på att spenderade så mycket tid som möjligt med varandra nu innan det drar igång och han jobbar dygnet runt. Men iår har jag tänkt hänga på lite och lära mig ett och annat så att jag också kan börja hjälpa till när det krisar och det ser jag fram emot. Annars har vi lite planer på Liseberg någon dag efter jobbet, men inte riktigt bestämt om och när det kan bli, men det är ju ett måste varje sommar för oss båda, så det får vi försöka klämma in. Annars är det mestadels jobb som gäller och det är ju precis som det ska vara.
 
Hoppas att ni har en fin måndag...
 
Kommentera inlägget här: