Nathalie.Anna

26 Augusti - Liseberg & Arbete!

Kategori:

HejsanHoppsan...
 
Nu är det dags för mig att göra ett litet inlägg här på bloggen. Jag kom precis hem ifrån jobbet och ifrån veckohandlingen, så idag har det varit fullt upp. Jag vaknade imorse och kände mig svimfärdig när jag stod i duschen och trodde att jag hade fått någon infektion eller så, men förmodligen var det bara lågt blodtryck och lågt blodsocker, i och med att jag slarvat med maten i några dagar nu, men jag hoppas att jag ska känna mig helt kry snart.
 
En ny vecka har tagit start sen några dagar och helgen som gick var toppen. I fredags åkte vi till Liseberg direkt efter jobbet och var där runt halv fyra, det var strålande solsken och supervarmt och vi trodde att det skulle vara hur mycket folk som helst. Men tur hade vi, för det var knappt någon kö alls och vi kunde åka allt hur mycket vi ville och det var hur roligt och mysigt som helst. Vi hade helt enkelt en toppenkväll ihop på Liseberg!
Lördagen spenderade vi här hemma, vi tog det lugnt på kvällen med en film och god mat och ett glas vin och på dagen satt jag ute och läste lite och sprang en tur på morgonen. En toppenhelg helt enkelt.
 
I veckan hittils har jag haft fullt upp på jobbet, igår var Catherine på mitt ena jobb bortrest på kurs så då fick jag sköta mig själv  och bokförde lite löner och så och det gick toppen och idag var det kaos när hon kom tillbaka, så det var fullt upp så fort jag satte min fot där imorse. Vi hade även teoristart på trafikskolan i måndags, och det kom så mycket elever att inte stolar och liknande räckte till, så nu blir det åka av i höst. Annars är det mestadels jobb och träning som gäller denna veckan. Handlingen är ju avklarad, så det är mest städning och annat fix som står på schemat på kvällarna. Jag har tänkt att åka en sväng till mamma och pappa på fredag och umgås med de och fått färgat håret, för det behövs verkligen nu och sen på lördag blir det lugnt och resterande av helgen likaså, underbart.
 
Hoppas att ni har en toppenfin lillördag...
 
 
Kommentera inlägget här: